• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    JAYME
    JAYME --- ---
    AKTAJSA: no mne to spis prijde, jakoze nejakej vozralec se sveraznym (ne)humorem narazil na bandu "sharpu", ktery ho ze samy radosti, ze konecne nasli nejakyho toho nacka, na kteryho stacej, zmlatili v presile :)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    JAYME: hehe... rád bych si poslechl vyzrálí názor o pozitivním přínosu Hitlera lidstvu... ty vole, odkud to je...
    JAYME
    JAYME --- ---
    muhehe

New From: IDIOPAT (10.06.08 10:05:57) --- @, Reply
    Kamaráda (Mi-chal-el) zmlátili skinheadi, kurvy jedny. Ani tak nejde o bolestné, jako o jejich dementní záměr a zrada České vlajky! Prý seděli v hordě s nějakým mouřenínem a když Můj vlasatý kamarád - poctivý blackmetalista a inteligentní studující výčepák s vyzrálými názory - nadhodil téma něco ve smyslu "Pozitivní přínosy Hitlera lidstvu," tak se na něj vrhli...

To je tedy ale opravdu bordel! Člověk už ani plešatcům veřit nemůže...
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    SHM8: Tak kdyžtak pošta, rád si vyslechnu protiargumenty s jinym názorem a nebojim se diskuze... //OT
    SHM8
    SHM8 --- ---
    myslim, že úsudek si podle tvojeho posledního příspěvku každej soudnější člověk udělá sám... i když bych ti mohl protiargumentovat a chytat tě za nos, máš pravdu, že to sem nepatří a tím bych to ukončil.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    SHM8: "... zbytečný zobecňování a nerespektování individualit" Myslíš tim, že nemám rád cikány a araby všeobecně? Píšu jen z vlastní zkušenosti, jak jsem je poznal sám, a jak je (a jak se) prezentují. A co bych měl na cikánech respektovat? Od mala jsem vyrostl nedaleko cikánský čtvrti a poznal jsem je dosti důkladně. Prostě mi vadí jejich způsob života tady u nás. Jedinej kdo někoho nerespektuje tak jsou oni nás. Nic víc nic míň :)

Navíc to sem nepatří, je to jenom muj názor a pohled na ně.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    JUNIOR: ano, vadí mi zbytečný zobecňování a nerespektování individualit (i když se tomu sám vždycky důsledně nevyhnu a někdy mi to dokonce vůbec nevadí..to je pravda)
    KAPITAN_LYNCH
    KAPITAN_LYNCH --- ---
    tedka jsem na festivalu ve Zline videl tendle filmec http://www.csfd.cz/film/230831-this-is-england/ o skinech v 83 v anglii, fakt parada vrele doporucuju jestli na t nekde natrefite...
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    SHM8: A máš k tomu nějaký hlubší důvod ?
    SHM8
    SHM8 --- ---
    JUNIOR: "cikány a araby taky rád nemám"
    ..taky nemám rád tupce, jedno jaký barvy...
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MIKATCHOU: Subjektivní je proto, že to je z vlastní zkušenosti. Mantinely vytyčený sou rozhodně, protože to je poměrně "radikální směr"
    TIGRE: No vidišto, to máš teda pěkný kamarády ... ;)

Jinak jsem měl čest i s pár lidma z Národní odporu a to mi přijde jako až moc velkej (a přehnanej) fanatismus a hodně velkej extremismus. Ale kdo chce kam pomocme mu tam. A navíc to sem nepatří..

Jinak já plešatou hlavu mám (kvůli pohodlnosti), bombra mám jenom jednoho, těžký boty nosim jenom do práce do kovárny (kvůli prstum), vlastenec rozhodně NEJSEM, cikány a araby taky rád nemám, Oi, HC se mi líbí a "hnutí skinheads" moc nemusim :)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    AKTAJSA: Take it or leave it, paráda, to jsem hledal.
    BARTAS
    BARTAS --- ---
    JAYME: jasný :D
    JAYME
    JAYME --- ---
    HONDZIK: ze holokaust nebyl, vole :)
    HONDZIK
    HONDZIK --- ---
    Mě by spíš zajímalo toto: "kterej má v hlavě srovnaný historický události, vlastní historii". Co si pod tím máme představit?:)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    JUNIOR: jako ze chlasta hodne pivo, nema rad zidy, araby a cikany a rika o sobe ze je vlastenec ? hmmm taky jsem jich par v zivote potkal .)
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    JUNIOR: zajímavý a hodně subjektivní názor :)) (možná proto tam neni, ne? dost úzce vytyčený mantinely)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Co když mi žádná z možností v anketě nesedí ? Když se řekne skin tak se mi představí člověk, kterej má v hlavě srovnaný historický události, vlastní historii, chlastá pivo, má jakési lehké politické smýšlení a odpor ke všemu z blízkého východu a cikánum. A hlavně zapálenej do vlastenectví. Jinak "klidný", rozumný a pohodový lidi. Alespoň z týhle strany jsem je osobně poznal já. Když už se tady mluví o Skinheads :)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Tohle bylo kdysi celkem zajímavý čtení: http://www.reflex.cz/Clanek6180.html
    ASYSTEMATIC
    ASYSTEMATIC --- ---
    MIKATCHOU: :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam