• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    PSAJKO
    PSAJKO --- ---
    SIDNAK: nemalo sem rozdaval headshoty:DDD

AKTAJSA: nooo solidne ses tam valel...doufam ze neska prijdes vcas ne jak posledne!
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AKTAJSA: Těch tam bylo asi víc:)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    ja sem byl ten ožralej
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: Já jsem byla taková ta v červené kostkované sukni a černém polu:)
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    PSAJKO: tak o tu sme přišli :))
    PSAJKO
    PSAJKO --- ---
    MISANTROOP: nejlepsi byla stejne dortova bitva!
    JAYME
    JAYME --- ---
    bilej delnik znasilnil jamajcana a narodil se jim skinhead - super :)))
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    FORTRESS: okej okej uz mlcim :)
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    MISANTROOP: Já taky ne, a bude hůř. Další mejdany v Resortu už se pomalu plánujou!
    MEFISTOFELLE: Já si říkal, jestli seš to ty, podle fotky, ale úplně jistej sem si nebyl, heh
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SIDNAK: Bzenec samodřejmě znám. No tak to je zrovna člen neonacistický kapely Buldok kterej měl už pak za rok jasno. Naivni představy o tom jak byli skíni u nás nebo v Anglii antirasisti a jak vznikli tim že bílej dělník znásilnil jamajčana a narodil se jim skinhead jsou hodně úsměvné.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    MEFISTOFELLE: docela husty .)
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    FORTRESS: http://www.youtube.com/watch?v=_tE80k3d55Y

koukni na to bzenec byl rok 91 myslim a ve 4. minute skinhead rika jak to ma hozene.,..
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Heh, o tohle se musím podělit: http://www.jesus.sk/svedectvi/jako-skinhead-jsem-nenavidel-romy...
    Nejlepší je hned prvních pár vět pod nadpisem:)))
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    MISANTROOP: Kterej jsi byl ty? Nějak jsem si tě tam nevšimla:)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    BLAAZEN: No to dost pochybuju. Jediný "nepolitický" skinheadi v tý době byli tak možná v kapele Brigada Oi z Trutnova kteří se pak proměnili v hudebně nejlepší českou neonacistickou kapelu Buldok. Žádný "antifašistický" skinheads v tý době neexistovali, až časem se v Praze okolo V.Č. utvořila první SHARP skupinka. JXD, potetovaný Francz v nich asi možná viděli nějakou svoji vigilantistickou bojůvku kterou by mohli manipulovat, asi asi byli poslání v prdel tak zaujmuli negativní postoj. Je legrace vidět jak lidi jako Eichler nebo JXD co maj sami máslo na hlavně teď nejvíc viděj v každym nácka :-)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    TIGRE: slysel sem neco podobnyho, rozhodne se kolem skinheads motal v dobe, kdy tady pojem "antifasisticky skinhead" myslim byla pro vetsinu velka neznáma...tak nevim co to mektá zase
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    FORTRESS: jestli si to dobre pamatuju ja tak jxd se tocil kolem obskurni (a predevsim xenofobni) grupy v ramci narodniho frontu castistu a chodil po praze v bombru s nuncakama - to je respektive co jsem slysel ja, ale budou povolanejsi kdo ti k tomu budou moct rict vic. o jeho antifasistickych postojich z tehdejsi doby mi neni nic znamo - spis jsem slysel naznaky o opaku...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    FORTRESS: Co vím já, tak se tehdá snažil přesvědčit nazi, aby byli nepolitičtí skinheads.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    HONZEEN: Mě to docela bavilo, i když si zase plno věcí moc nepamatuju.

FORTRESS: Nepsal náhodou Doležal článek kde byl rozhovor a někým z Antify a všechno to končilo tím, že jsou to vlastně stejný agresoři?

MISH07: Nástěnka.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Zajimalo by mě,jestli je pravda to ze JXD patril na zacatku 90let take k skinheadskemu hnuti.Psal to Jakub Polak v A-kontra.diky za odpoved

J.X.D.
    Ano, a patřím (alespoň postojově) k antifašistickým skinheads dodnes. Jinak řečeno - plně od začátku fandím Antifě a v řadě věcí se s ní ztotožňuji. A vlasy taky nemám!

:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam