• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    MISANTROOP: Tak tohle jsem bohužel musela prošvihnout. Jednak jsem byla nemocná a jednak jsem měla v té době v peněžence asi něco málo přes padesát korun. Prostě smůla na n-tou:((.
    FORTRESS: Tak s tímhletím mě Tiger Heroes fakt naštvali. Na ten fesťák jsem se těšila.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    MISANTROOP: nejlepsi...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---

Business na Sedmičce
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    We are sorry to inform you the the show in Prague has been cancelled.

This decision does not come from the band itself, but from the promotor of the show.
    The promotor Thomas Tiger is well known here in Prague for ripping of bands, apparently the list is long. We never even got a good explanation from this asshole why this happened the last minute, or even any apologies.

So once again, we are very sorry to bring you these bad last minute news. Hopefully we can be back soon to give you guys a good show.
    If you bought any pre-sale tickets,
    please contact Thomas Tiger on http://www. myspace. com/tigerheroes

Bombshell Rocks
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AKTAJSA: Jo tak... ale no dobře, nechť je to ukončeno. Nemám ráda flame wars
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MEFISTOFELLE: Tak název odpovídá charakteru akce, takže to neni jenom o názvu... ale asi bych to taky ukončil, nemá to uroveň hehe...
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: No každopádně je to dobře:)
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    FORTRESS: Nepletes
    MEFISTOFELLE: Ono to ma takovy propleteny a slozity pozadi :) Ale tady uz hadka skoncila :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak Vedral snad hrál/je v Chancers takže to pro něj asi neni žádnej moc velkej objev. Možná se pletu.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AZURIT: Já docela taky. Je to napsaný docela hezky, i když pro nezasvěcence možná trochu nepřehledně.
    AZURIT
    AZURIT --- ---
    MEFISTOFELLE: Sem zvedavej na ten dalsi dil, kterej ma byt o vyvoji v CR.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Proč se hádáte o nějakém názvu? Není to trochu zbytečný flame?
    AZURIT: Heh, tak tenhle článek mě překvapil, konečně se někdo z novinářů taky více zajímá....
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    GRABULE: a neřeším nějaký události před rokem ale čistě ten dvojslovnej název. A fakt bych to už neřešil, nebo alespoň ne tady.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    GRABULE: Víš, mě je jedno co mi spolkneš nebo ne. A to s tim "kdyby" na to sis odpověděla sama. Působím jak působím, to ať si každý přebere po svým, jak je mu libo.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    SIDNAK: myslim, že svět potřebuje víc lásky
    GRABULE
    GRABULE --- ---
    mělo to být pro honzeena....a omlouvám se za OT,do týhle diskuze to nepatří..
    GRABULE
    GRABULE --- ---
    bez jakýchkoli osobních záležitostí...to ti tak spolknu!kdyby tenhle název vymyslel aktajsa,tak bys tleskal a výskal radostí,že je super....ale je to blbost,řešit "kdyby"...prostě,co mi připadá trapný je to,že díky nějaký události tákající se tří lidí co se stala už cca před rokem a půl tady zbytečně shazujete a zesměšňujete asi tak 20 lidí,který jste jednoduše naházeli do stejný škatulky...ano,samozřejmě že můžeš mít svůj názor,měj si ho...píšeš ho tu a pokud chceš i nadále působit tímhle dojmem,směle pokračuj....ahoj
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    GRABULE: Aha, tak už vim kdo. ALe nic to nemění na tom že ten název je hloupost. Bez jakýchkoli osobních záležitostí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam