• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] DALŠÍ ŠÍLENOST NA PLÁTNĚ V RESORTU

14. 10. 2008 - THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW (Jim Sharman, USA, 1975, české titulky, 1OO min.)

Kuriózní parodie na béčkové horrory s trochou sci-fi a rockové muziky, která vznikla podle úspěšného britského muzikálu.
    Film i muzikál se záhy po uvedení staly kultovním hitem. Je to taková erotická noční můra, která neuznává žádné hranice.
    Mladý pár Janet (Susan Sarandon) a Brad (Barry Bostwick) se ztratí na silnici v dešti a narazí do kostela doktora
    Frank-A-Furtera (Tim Curry) - transvestity, který zrovna pořádá výroční shromáždění návštěvníků z planety
    Transsexual galaxie Transylvania.
    (oficiální text distributora)

.:The Rocky Horror Show Official Trailer:.

MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: Taky jsem se to dneska dozvěděla....:(
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    R.I.P. Alton Ellis
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    joke?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PSAJKO: To už jsem četla. Kluci se nám prostě ožrali a dělali bordel po hospodách. Dobře jim tak.
    FUMO
    FUMO --- ---
    AZURIT: dobrej článke! díky
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    MEFISTOFELLE: A to je jedine dobre! :)
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: Já vím, už jsi mi o ní říkal, ale musela jsem svou radost projevit i zde:)
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    MEFISTOFELLE: Necekane :D
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AKTAJSA: Wow, konečně další akce:)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    TAK ZASE JEDEN ŠÍLENEJ MEJDAN, JEŠTĚ TO TU PŘIPOMENU:

MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    DOTAZ PRO VŠECHNY
    hele nevíte náhodou někdo, jaký je rozdíl mezi skinheadskou scénou v ČR a v zahraničí, např.v UK? byl třebas někdo z vás nějak víc osobně seznámen se situací té scény a života příslušníků subkultury v nějaké západoevropské zemi? teď nemam na mysli co se týče kapel a hudební produkce, ale spíš kde se ty lidi schází, jak žijou, jaký tam sou komunity, kolik tam maj klubů a podobně........potřebovala bych to srovnat se situací v ČR, kuli jednomu článku
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    HONZEEN: No to nevím, ale nesouhlasím
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: Pořád jsme na tom lípe než v jiných zemích...
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Mě zas nepřijde, že by vůbec něco jako "česká scéna" existovalo.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    FORTRESS: ehm, v podtatě se dá souhlasit, i když tak strašně bych to neviděl... ale ty multi kulti levoty si mam vykládat jak?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Hodnej kluk dluží ještě pár kapelám a labelům v zahraničí prachy. Vidím nerad když někdo hazarduje se jménem české scény (i se snad se vydává za pilíř čs) v zahraničí. I když multikulti levotám je to asi jedno nebo ne?
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    JINAK SUNDEJTE NÁŠIVKY ANTI-DISCO LEAGUE A VZŮRU NA POMYSLNÝ PARKET [ FILMOVÝ KLUB RESORT ]

30. 9. 2008 - THE APPLE (Menahem Golan, USA/NDR, 1980)

Bavili jste se u předchozích šílených muzikálů? Tak teď přichází konec srandy!
    The Apple je film na kterém je všechno špatně. Izraelský režisér Menahem Golan
    ho v roce 1980 natočil v Západním Německu a jako jediné hodnověrné vysvětlení
    smyslu tohoto díla může být snad jen režisérova osobní pomsta Němcům. Takže pokud
    také cítíte nějakou vinu a nesnášíte špatné disko, přijďte v úterý do Resortu
    a potrestejte se za své hříchy.
    "Někdy se mě lidé ptají, jaký je nejhorší film, co jsem v životě viděl. Na tuto otázku jsem
    neměl nikdy jasnou odpověď, dokud jsem před dvěma lety neshlédl The Apple, opus sepsaný
    a natočený pozoruhodně špatným režisérem M. Golanem. Pokud věříte v Boha, buďte připraveni
    zpochybnit jeho existenci, protože žádná vyšší síla s trochou soucitu by nedopustila
    vznik takovéto obludnosti,"
    uvádí věci na pravou míru kritik serveru www.epinions.com.

(trailer)

AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    JOBLO_: Jenže pak nekdo volal do Abataonu, kde řekli, že to zrušil Tiger... a ještě se děli nějaky další podivny věci kolem... jako já ho mám kluka rád, ale asi by se na ty koncerty mel už vysrat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam