• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    DOTAZ PRO VŠECHNY
    hele nevíte náhodou někdo, jaký je rozdíl mezi skinheadskou scénou v ČR a v zahraničí, např.v UK? byl třebas někdo z vás nějak víc osobně seznámen se situací té scény a života příslušníků subkultury v nějaké západoevropské zemi? teď nemam na mysli co se týče kapel a hudební produkce, ale spíš kde se ty lidi schází, jak žijou, jaký tam sou komunity, kolik tam maj klubů a podobně........potřebovala bych to srovnat se situací v ČR, kuli jednomu článku
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    HONZEEN: No to nevím, ale nesouhlasím
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: Pořád jsme na tom lípe než v jiných zemích...
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Mě zas nepřijde, že by vůbec něco jako "česká scéna" existovalo.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    FORTRESS: ehm, v podtatě se dá souhlasit, i když tak strašně bych to neviděl... ale ty multi kulti levoty si mam vykládat jak?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Hodnej kluk dluží ještě pár kapelám a labelům v zahraničí prachy. Vidím nerad když někdo hazarduje se jménem české scény (i se snad se vydává za pilíř čs) v zahraničí. I když multikulti levotám je to asi jedno nebo ne?
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    JINAK SUNDEJTE NÁŠIVKY ANTI-DISCO LEAGUE A VZŮRU NA POMYSLNÝ PARKET [ FILMOVÝ KLUB RESORT ]

30. 9. 2008 - THE APPLE (Menahem Golan, USA/NDR, 1980)

Bavili jste se u předchozích šílených muzikálů? Tak teď přichází konec srandy!
    The Apple je film na kterém je všechno špatně. Izraelský režisér Menahem Golan
    ho v roce 1980 natočil v Západním Německu a jako jediné hodnověrné vysvětlení
    smyslu tohoto díla může být snad jen režisérova osobní pomsta Němcům. Takže pokud
    také cítíte nějakou vinu a nesnášíte špatné disko, přijďte v úterý do Resortu
    a potrestejte se za své hříchy.
    "Někdy se mě lidé ptají, jaký je nejhorší film, co jsem v životě viděl. Na tuto otázku jsem
    neměl nikdy jasnou odpověď, dokud jsem před dvěma lety neshlédl The Apple, opus sepsaný
    a natočený pozoruhodně špatným režisérem M. Golanem. Pokud věříte v Boha, buďte připraveni
    zpochybnit jeho existenci, protože žádná vyšší síla s trochou soucitu by nedopustila
    vznik takovéto obludnosti,"
    uvádí věci na pravou míru kritik serveru www.epinions.com.

(trailer)

AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    JOBLO_: Jenže pak nekdo volal do Abataonu, kde řekli, že to zrušil Tiger... a ještě se děli nějaky další podivny věci kolem... jako já ho mám kluka rád, ale asi by se na ty koncerty mel už vysrat...
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    JOBLO_: Aha, říkala jsem si, že by to bylo divné. Každopádně je to fakt škoda.

A neví někdo, jestli to přesunuli na jiné datum?
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    HUGGI: no ja prisel asi na posledni 4-5 pisnicek od nej takze zacatek sem neslysel a nemohu soudit
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SIDNAK: no ke konci to uz nejak neuzpival..ale jinak byli dobry..

MISANTROOP: co vim tak shanel kapely..ale jinak to uz stejne jako subculture dela abaton..
    JOBLO_
    JOBLO_ --- ---
    me volal tiger ze se akce rusi (meli sme tam hrat) a rikal ze vina je na strane produkce klubu abaton...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    HUGGI: Já myslím, že Tiger v tom má prsty taky.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    HUGGI: tea stigmovi to moc ke konci uz nezpivalo :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MEFISTOFELLE: Skapunk fest uz nedelaj tiger heroes, ale produkce abatonu pokud vim..
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    MISANTROOP: Tak tohle jsem bohužel musela prošvihnout. Jednak jsem byla nemocná a jednak jsem měla v té době v peněžence asi něco málo přes padesát korun. Prostě smůla na n-tou:((.
    FORTRESS: Tak s tímhletím mě Tiger Heroes fakt naštvali. Na ten fesťák jsem se těšila.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    MISANTROOP: nejlepsi...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---

Business na Sedmičce
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    We are sorry to inform you the the show in Prague has been cancelled.

This decision does not come from the band itself, but from the promotor of the show.
    The promotor Thomas Tiger is well known here in Prague for ripping of bands, apparently the list is long. We never even got a good explanation from this asshole why this happened the last minute, or even any apologies.

So once again, we are very sorry to bring you these bad last minute news. Hopefully we can be back soon to give you guys a good show.
    If you bought any pre-sale tickets,
    please contact Thomas Tiger on http://www. myspace. com/tigerheroes

Bombshell Rocks
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam