hale... jak jsem cetl tu anketu, vzpomnel jsem si na nutkani, ktere jsme meli s papa rejnokem [zkrachovalo to na me neschopnosti nainstalovat si indesign; uz ho mam] a chteli jsme udelat neco jako ska / reggae / rocksteady tisteny fanzin... samozrejme by se tam nasel i prostor pro vic veci, kterych se skinheadska kultura tyka, zalezi na domluve... a mam par otazek:
1] Myslite si, ze by bylo k veci, neco takoveho udelat i dnes?
2] Jaky by takove medium melo mit cil? [o tom asi premyslim nejvic, protoze jinak se to spatne dela, kdyz clovek nevi presne proc]
3] Byl by nekdo z vas nekdo do toho jit, nebo vite o nekom takovem? [psani textu, grafika, preklad, shaneni kontaku, cokoliv, ...]
pac ja bych to mozna i zkusil, pac tistenemu fanzinu se nic nevyrovna a dnesni doba umoznuje to i na koleni udelat temer profesioalne...
Ja osobne bych asi zvladl napsat par textu, udelat layuot [samozrejme ne sam, spis takova tymova prace; spis jsem myslel co se technickeho provedeni tyce] a nakonec asi i DIY tisk v temer neomezem poctu [tisk cernobilych stranek, pak se to jenom posklada a sesije; cover klidne barevny a na lepsim krapet papiru]
Ja jako hlavni cil zatim vidim asi zatim jen osvetu a to nejen v CR, takze by to melo byt dvojjazycne. Distribuce po cele [nejen] Evrope by se zmakla levou zadni... a jelikoz by fanzin vyrobeny, tak jak sem zde popsal, stal jen cas zucastnenych asi by bylo vhodne ho distribuovat zadarmo... dalsi otazkou by bylo prilozene CD, lepsi papir a jine picoviny...
hm?