• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Tenhle feministickej zin mi pěkně smrdí, já od nich neberu vážně ani jeden článek.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    SIDNAK: To je mozny, ja se tady v tech elektronickejch vecech nevyznam, ale hlavni je, ze ucel to splnilo :)
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    HONZEEN: To ma imho do dnb docela daleko , ale je to dobry :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SA_KRA_: Budu hádat. FSS - Rizikové subkultury mládeže nebo pravicový extremismus
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SA_KRA_: Jaký?
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    SA_KRA_: kadernice? :o)
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    SA_KRA_: závidim...moje škola se stává peklem, i když se tváří jako žůžo dobrodrůžo legranda
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    FORTRESS: tak my máme i skínech celej jeden předmět .)
    SHM8
    SHM8 --- ---
    EURYALE: fér .)
    EURYALE
    EURYALE --- ---
    v slovencine sa pise vyskum a skumat (slovo skouma neexistuje)
    SHM8
    SHM8 --- ---
    EURYALE: hele, že rejpu zrovna já, ale ve slovenštině se píše výSkum - na Slovensku se skoumá a ne zkoumá?

- id Mikatchou ti s timhle zajisto velice fundovaně poradí, kterak narvat plešky do odbornejch škatulek a šuplat .))
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Jo, v poslední době se s tím lehce roztrhl pytel, ale tak když budou chtít, tak jim pomůžu. Jednou budu sama psát diplomku (bohužel to skinheads nebudou) a budu sama ráda za pomoc.:)
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    EURYALE: Tak tam musíš napsat, že teď nejvíc frčí skinhead drum'n'bass http://www.youtube.com/watch?v=aR3P5RcwaeA :D :D
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    FORTRESS: Asi oblíbený téma :-)
    Já to registruju jako 4-tý takový pokus za poslední dva roky.
    EURYALE
    EURYALE --- ---
    nemam diplomku o tom kam chodia skini do hospody. vola sa to vizualne a hudobne prejavy subkultury skinheads. to kam sa chodi do hospy pit je mi fuk :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    S diplomkama typu "kam choděj skíni do hospody" se v poslední době roztrhl pytel :-)
    EURYALE
    EURYALE --- ---
    Robim vyskum subkultury skinheads. ide o vyskum na diplomovku a ide tam konkretne o vizualnych a hudobnych prejavoch tejto subkultury. vyskum je anonymny a chcela by som sa spytat ci by sa nasiel niekto taky, kto by mi bol ochotny odpovedat na dotaznik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam