• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    EURYALE
    EURYALE --- ---
    nemam diplomku o tom kam chodia skini do hospody. vola sa to vizualne a hudobne prejavy subkultury skinheads. to kam sa chodi do hospy pit je mi fuk :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    S diplomkama typu "kam choděj skíni do hospody" se v poslední době roztrhl pytel :-)
    EURYALE
    EURYALE --- ---
    Robim vyskum subkultury skinheads. ide o vyskum na diplomovku a ide tam konkretne o vizualnych a hudobnych prejavoch tejto subkultury. vyskum je anonymny a chcela by som sa spytat ci by sa nasiel niekto taky, kto by mi bol ochotny odpovedat na dotaznik
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Sakra... je vidět, že ta škola už mi leze na mozek, když napíšu Londýn místo Edinburghu... kaju se a nastupuju na autobus směr Bohnická léčebna:)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    Edinburgh je tam ukazany pekne :)
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    16 years of alcohol znám. Nedá se sice říci, že by to byl přímo skinheadům určený film (nebo jak to říct), ale krásně ukazuje Londýn a jeho atmosféru. A je tam pár pěkných monologů k zamyšlení. Jenom se mi zdá, že některé věci tam trochu moc nadsazují.
    NOONE
    NOONE --- ---
    Na to blogu píše, že nemá titulky, tak tady jsou jedny:
    http://www.titulky.com/Sixteen-Years-of-Alcohol-118365.htm
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Na tohle jsem dnes narazil a celkem mě to zaujalo.

16 let s alkoholem
    Sixteen Years of Alcohol

Drama
    Velká Británie, 2003, 102 min

Režie: Richard Jobson
    Hrají: Kevin McKidd, Stuart Sinclair Blyth, Laura Fraser, Susan Lynch, Ewen Bremner

Jeho dětství s přelétavým a nezodpovědným otcem se brzy změnilo na cestu do pekel, lemovanou alkoholem a bezuzdným násilím. Dnes je z něj obávaná hrozba edinburských ulic. Přesto i on touží změnit svůj život. Nezávislý debut britského režiséra Richarda Jobsona získal několik mezinárodních ocenění, mezi nimiž nechybí ani prestižní Cena Douglase Hickoxe. (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/201938-16-let-s-alkoholem-sixteen-years-of-alcohol/
    a ještě jsem o tom našel článek na nějakým blogu
    http://rude.blog.cz/0805/16-let-v-alkoholu-recenze
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jo včera celkem solidní akce ;)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    A ke včerejšku...
    Dobrá návštěva ale strašná fronta u baru

Roials - výborný, asi se po nich poohlídnu

ale nejlepší a největší kotel na The Riot

Disdainful ani Primitiv Core jsem nefotil
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    do sebe! hehe
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    jenom nechapu co sem tu rek tak zasadne off topic?? myslim ze to tema je tak siroky ze sem se od neodchylil..
    a tady je debata vazana nebo co?
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SM3RK: Tím se Ti snažím naznačit aby jsi se věnoval tématu. Volnou debatu si dej v jiných klubech.
    Díky
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    MISANTROOP: ne tank girl neni vubec real a to ze ma mod terc na triku ... a jezdi na tanku a soulozi s klokanoidnima mutantama...

Btw co to mas jako za hlasky o ska a resortu.. trochu ucty ke starsim (myslim obecne neznam te..) vo kerejch vis hovno..
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MISANTROOP: no hale... zadarmo se to delat da... rikam, vypadadalo by to narozdil od banany dost DIY [asi jen cover barevnej, jinak proste sesity cernobily stranky, kdyz se tomu prizpusobi grafika nemuselo by to vypadat spatne... a proste to rozdas kapelam, ktery si to hodej k merchu a je to... kamose po republice mame vsichni taky, takze neni problem to rozsirit...

co se tyce temat, scena neni zase tak mala [v ty Oi! se moc neorientuju], takze si myslim, ze o cem by psat bylo... nejakej clanek se vymyslet da [treba by nejakej kmet mohl napsat svuj pohled na scenu dnes a pred deseti /dvaceti lety], recenze na domaci i zahr. veci urcite, kratky news a la skaweb, dva tri rozhovory, smrk nakresli komiks, pak to vydame k nejakymu vyroci [asi smutnymu, jako umrti a tak], takze bude potreba velkej tematickej clanek, mefistofelle napise jak to chodi v anglii a tak... to se jako vymyslet da... a hlavni je nazev hehe... popremyslejte jeste jestli by se dalo dohromady par lidi... opirmalni by bylo 4 - 5, pac ta banana podle me padla hlave diky teda nezajmu, ale taky velkym kusem tim, ze to bruno delal vesmes cely sam, takze si ten nezajem sezral celej, misto aby se to rozdrobilo mezi vic lidi...

SMRK: skaweb neni na papire a nehrotim to pac to delam sam... banana syndrom
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SM3RK: Tank girl to asi splňuje dostatečně

Funkce edit tu není primárně proto, aby sem banda neznalých nepsala nějaké HATE příspěvky, které pak popře. Takže tě poprosím o příspěvky k věci, jinak piš do fór o Ska nebo Resortu. Díky
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    MISANTROOP:
    kde:?? chci to videt ! honem ! :)

kdyby tu byla funkce edit...

dobre ti tak ...

dobre ti tak II ...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SM3RK: To už tu taky je

SM3RK: Radči házej něco k tématu a nepiš tři příspěvky za sebou o ničem, dá se to smrsknout do jednoho :-P

SM3RK: Mě plno subjektivních recenzí zaujalo tak, že jsem dotyčnou věc začal hledat. takže si myslím, že subjektivní recenze není taky na škodu.

Teď to vypadá, že jsem proti tobě nějak zaujatej :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam