• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    USTRICA:
    1) HONZEEN mel na mysli, ze ani neumis napsat slovo "buržoust", nic jako "buržoarst" jaks to napsal ty neexistuje.
    2) i pri studiu si muzes nejak privydelat, ale vetsinou si studenti musi privydelat praci
    3) ty tvoje teorie se hodi spis do klubu mladych komunistu
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    HONZEEN: proč myslíš že o tom neumim napsat?:-D jen se mi nechtělo zbytečná ztráta času:)

PANPREDSEDA: jako že jsme student tak je pro mě drahy kde co:)

SM3RK: jo a existuje světový mír a svoboda a všichni se mame dobře a stat se o nás dobře postará a policie nas ochraní a proto si mužeme kupovat ty značkový věci:-D

PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    A_UGUSTYN: presne tak, at si kazdej nosi, co se mu libi a na co ma prachy... kdyz se to nekomu nelibi at mi to rekne (me samotnymu se nelibi jak ted u malejch decek frci hip-hap-hopersky obleceni), ale musi pocitat s tim, ze s jeho nazorem nejspis nebudu souhlasit
    A_UGUSTYN
    A_UGUSTYN --- ---
    ty hadry jsou docela drahý ale daj se sehnat dobrý věci z druhý ruky a tak. sekáče a podobný krámy.
    Je to spíš o tom, že to oblečení je pěkný než, že to nosí buržousti.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: on uz se TSOH podobnejma serkama fotek zkousel blejsknout v jinacich klubech, jenze to ma chlapec trochu domotany a plete hrusky (nacky) s jabkama (skinheads)... v Masakru ho uzemnili fotkou dalajlamy a nake holky po chemoterapii
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: Zřejmě pokus o intelektuální otázku.
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    btw zadny Buržoove uz nejsou :) burzoazie navno zanikla .. :D stejne jako delnicka trida..
    a kosili za 1800.. myslim ze tady chlapecek za tu svoji nedal 3-5x vic nez je bezna cena :D Košile šohaj to je spravna znacka..
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    TSOH: a smysl tveho prispevku?
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    aaa TSOH je tady... "vetsi stesti" tenhle klub ani nemohlo potkat
    TSOH
    TSOH --- ---
    docela by me zajimalo zda clovek k ,,tomuto stadiu mysli,, dojde opravdu myslenkovim pochodem v jeho hlave..... nebo zda se jedna jen o pozu... prvni varianta me pripada dost nepochopitelna...

MISANTROOP: zde foto v originale...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    USTRICA: no a co je pro tebe drahy? :oP
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    USTRICA: nejde mi o odkaz na wikipedii, ale o to že meleš o něčem a neumíš to ani napsat
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    PANPREDSEDA: no pokut je to drahy tak to znamená že maš prachy na rozhazovaní za drahe hadry tak asi jo, ale jen značkove oblečení ztebe nemuže dělat hned buržoarsta:-D
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    USTRICA: a kdyz si koupim znackove obleceni protoze se mi libi (vzhledove, nejde o znacku) jsem burzoust?
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    co je "buržoarst" ?
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    značka je jen pro buržoarsty a jejich dětičky:-P
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HUGGI: Však já se tam zase vypravím. Za starejma známejma. A rovnou nakoupím.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MEFISTOFELLE: Nj to si chce vyhlidnout v Londyne nejakej dobrej koncert a udelat vejlet s par nakupama:))Jelikoz je tam ta cena odhadem polovicni tak se to vyplati i s letenkou..
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    jestli to nebude tim ze to je obleceni z anglie...ikdyz se nad tim zamyslim tak beztak 'made in china'
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam