• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    TSOH: Ne, nepovažuju. To jsem řekla kde?
    PANPREDSEDA: Podobný problém jsem měla s nějakou diskantskou nánou v jedné hospodě. Byla ožralá na mol a mlela něco o tom, že by si mě podala kvůli tomu, že jsem na sobě měla "náckovskýho" Pitbulla. Já jsem se to snažila řešit tak, že jsem jí říkala, ať mě nechá být. No a ona jak byla opilá, tak otravovala dál. Když do mě strčila, dala jsem jí facku, že druhou chytla o barový stůl. To ji trochu uklidnilo.
    JAYME: Jo, ta kvalita za ty prachy zas rozhodně stojí. Já si na žádný svůj kousek nemůžu stěžovat. Leda jen možná na to, že moje mikina Lonsdale z Bulldogu ve Vršovicích se mi docela žmolkuje. Ale i tak za tu cenu stála.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Kdyz na to clovek ma a vydelal si na to poctive, tak at si koupi co se mu libi a kdyz je to obleceni, tak to o kterem si mysli, ze mu bude sluset. A jestli na tohle chce mit nekdo nejaky blby kecy, mel by si to nejdriv rozmyslet, jinak bude pro ostatni vypadat jako blbecek.
    Jednou se do me jeden klucina navazel v hospode a zaminkou mu bylo to, jak sem byl oblecenej. Nejdriv sem mu slusne rek, ze mu snad muze bejt jedno jak sem oblecenej, pak povidal neco o tom, ze kdyby s nim byli jeho kamaradi, tak ze mi daj pres hubu. Jenze sam se k tomu, abychom si to sli vyrikat ven nejak nemel. A kdyz mel blby kecy i potom, co sem mu rek at toho teda necha, chrstnul sem mu pivo do ksichtu.
    Dodneska je mi lito toho piva.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: No, to je pravda... já kdybych měla totiž prachy, tak si kupuju taky každou chvíli něco drahého.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Ale nekricis, ze je nekdo burzoust, jen proto ze si poridil znackove obleceni.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    USTRICA: Meleš píčoviny
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: K tomu přivydělávání... není to tak lehký, málokdo si dokáže vydělat tolik, aby se mohl lidově řečeno trochu "rozšoupnout". Někdo třeba dělá takový typ vysoké školy, kde její náročnost jednoduše neumožňuje trávit mnoho času v práci.
    Já jako středoškolák si taky vydělávám sama na sebe (rodiče mi neplatí ani korunu) a když zaplatím nájem a jídlo, tak jsem ráda, když mi zbude něco málo abych mohla jít na pivo neo na koncert. Ale nestěžuju si, žije se mi dobře.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    USTRICA:
    1) HONZEEN mel na mysli, ze ani neumis napsat slovo "buržoust", nic jako "buržoarst" jaks to napsal ty neexistuje.
    2) i pri studiu si muzes nejak privydelat, ale vetsinou si studenti musi privydelat praci
    3) ty tvoje teorie se hodi spis do klubu mladych komunistu
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    HONZEEN: proč myslíš že o tom neumim napsat?:-D jen se mi nechtělo zbytečná ztráta času:)

PANPREDSEDA: jako že jsme student tak je pro mě drahy kde co:)

SM3RK: jo a existuje světový mír a svoboda a všichni se mame dobře a stat se o nás dobře postará a policie nas ochraní a proto si mužeme kupovat ty značkový věci:-D

PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    A_UGUSTYN: presne tak, at si kazdej nosi, co se mu libi a na co ma prachy... kdyz se to nekomu nelibi at mi to rekne (me samotnymu se nelibi jak ted u malejch decek frci hip-hap-hopersky obleceni), ale musi pocitat s tim, ze s jeho nazorem nejspis nebudu souhlasit
    A_UGUSTYN
    A_UGUSTYN --- ---
    ty hadry jsou docela drahý ale daj se sehnat dobrý věci z druhý ruky a tak. sekáče a podobný krámy.
    Je to spíš o tom, že to oblečení je pěkný než, že to nosí buržousti.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: on uz se TSOH podobnejma serkama fotek zkousel blejsknout v jinacich klubech, jenze to ma chlapec trochu domotany a plete hrusky (nacky) s jabkama (skinheads)... v Masakru ho uzemnili fotkou dalajlamy a nake holky po chemoterapii
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HONZEEN: Zřejmě pokus o intelektuální otázku.
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    btw zadny Buržoove uz nejsou :) burzoazie navno zanikla .. :D stejne jako delnicka trida..
    a kosili za 1800.. myslim ze tady chlapecek za tu svoji nedal 3-5x vic nez je bezna cena :D Košile šohaj to je spravna znacka..
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    TSOH: a smysl tveho prispevku?
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    aaa TSOH je tady... "vetsi stesti" tenhle klub ani nemohlo potkat
    TSOH
    TSOH --- ---
    docela by me zajimalo zda clovek k ,,tomuto stadiu mysli,, dojde opravdu myslenkovim pochodem v jeho hlave..... nebo zda se jedna jen o pozu... prvni varianta me pripada dost nepochopitelna...

MISANTROOP: zde foto v originale...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    USTRICA: no a co je pro tebe drahy? :oP
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    USTRICA: nejde mi o odkaz na wikipedii, ale o to že meleš o něčem a neumíš to ani napsat
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    PANPREDSEDA: no pokut je to drahy tak to znamená že maš prachy na rozhazovaní za drahe hadry tak asi jo, ale jen značkove oblečení ztebe nemuže dělat hned buržoarsta:-D
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    USTRICA: a kdyz si koupim znackove obleceni protoze se mi libi (vzhledove, nejde o znacku) jsem burzoust?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam