• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    MEFISTOFELLE: tak si to nedavej na internet, jinak si to kazdej muze precist a muze vo tom mluvit.

MEFISTOFELLE: nj a ted si predstav ze proste nemam rad kazdyho tak nebudu kazdymu rikat ze ho mam rad a ze je frajer. jestli ti to vadi tak se odstehuj na Love Planet.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    LAUZER: Do toho je ti popel co mám na profilu.
    LAUZER: Na tohle se nedá říct nic jiného než že pokud si myslíš, že přijdeš, budeš urážet kdekoho a my tě za to snad ještě pochválíme, tak jsi fakt debil. Nashle.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    do tohohle klubu se da zrejme psat jenom o tom jak se mi libi sharpaci, jak mam rad film This is England krome zlyho patriotickyho zaporaka, jak se stitim nacku protoze neexistuji zadne psychosocialni faktory pro vznik tehle subkultury a lizat prdel vsem v tomhle klubiku protoze nosi "tradicni skinheadske obleceni", vi neco o "historii skinheads", znaji jedine spravne skinheady jako SHM8, odbornik na slovo vzaty ktery v tom umi chodit atd. atd.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    hele tak posledni slovo muzete mit az mi date to RO, jinak vas jeste budu postivat...

MEFISTOFELLE: neznas me, na ikonce mas Oi a v infu mas letak od Stenat Proti Rasismu nebo Tiger Heroes, takze na tebe celkem seru.

SHM8: ty si vul :D
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    LAUZER: A ty seš chav nebo skinhead? :D
    SHM8
    SHM8 --- ---
    mám za to, že tady byl konečně pravej skinhead .) ..a jestli ho dobře tipuju, určitě o něm ještě bude slyšet .))
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    ze se tedka ale rojej?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    LAUZER: Je mi jedno, jaký to na tebe má efekt, že ti někdo řekne, že jsi idiot. Prostě ti jenom říkám co jsi za debila, jinak jsi mi ukradený. Přišel jsi, viděl jsi, ztrapnil jsi se... a pokud teď odcházíš, bude to ta nejlepší věc, co tohle fórum zatím potkala.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    SHM8: to samy co si rekl o nazikapelach se da rict i o levicovejch kapelach. temata nebo napln textu uplne stejna akorat na druhou stranu a nebudu o tom s tebou diskutovat protoze mi to nic neda ty jeden inteligentni anarchopankaci co je nad veci ktereho jsem se opravdu pokusil polozit na lopatky nebo co :D

MEFISTOFELLE: v pohode ja na vas seru :) o muj boze nekdo me urazil na netu, to to boli :D

cau mejte se, reste kdo by mel dostat RO, kdo si na co hraje nebo co ach jo vy ste blbci....
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Panebože, co je zas tohle za dementa? MISANTROOP by mu měl dát RO... machrovat na fóru a urážet kdekoho umí každý debil.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    LAUZER: abych tomu teda dobře porozuměl - já melu hovna, protože kromě nazikapel, který jsi tu nakousl ty, existujou i levičácký kapely s "nekorektními" texty? to přece nedává smysl, ale jako pokus o mý položení na lopatky ti patřej body za snahu .) superskinheade :))
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    fuj fuj politicky kapely to se mi udelalo spatne :ú
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    Blue Eyed Devils
    Landser
    Weisse Wulfe
    Prussian Blue
    Skrewdriver
    Jakejkoliv NS gabbacosi
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    Kamarada Kalashnikov
    Opcio K-19
    Brigada Flores Magon
    Chumbawamba
    Oppressed
    Atari Teenage Riot a jejich kopirky
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    SHM8: diky za pouceni s tim tekknem strejdo, vubec jsem nevedel ktera bije a tys mi otevrel oci. a co se tyce tech nazikapel tak meles pekny hovna protoze to samy by se dalo rict i o levicovejch kapelach. tam mas vlastne uplne to samy. umirneny kapely, kapely co obdivujou masovy vrahy, kapely co maj texty co burcuji do boje, teply kapely, popovy politicky kapely bla bla bla bla bla
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    SHM8: nj to vis
    SHM8
    SHM8 --- ---
    LAUZER: ok.. jen pro doplnění, tekkno se spíš většinou řadí mezi reprodukovanou hudbu, i když naživo-live- jde taky zahrát. tys měl asi na mysli party a hranní z gramců-to je reprodukovaná huda..
    takže většinou když chceš vyrazit na živou hudbu, vyrazíš na koncík s kapelou..a když si chceš zapařit na bezduchej kolovrátek, vyrazíš na party .)

LAUZER: jj, některý tzv. nazikapely jsou poslouchatelný, pokud si odmyslíš slova, který zpívaj a nebo je nebereš vážně .)
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    SHM8: nazi hudbu taky
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    SHM8: no ve skutecnosti na tekkno taky seru. zivy koncerty jenom hodne malo vobcas.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    HONZEEN: je ty si vul :D

MISANTROOP: ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam