• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    LAUZER: A my se známe?
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    tjn protoze nosis ksandicky vole
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Posledním několika příspěvkům moc nerozumím.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    JAYME: jn to je pekne trapny. proste vole budu sharpak a budu fandit bohemce protoze sem spravnej kluk.
    ja teda bohemce fandim no ale nejsem sharpak :D:D:D
    VITTI
    VITTI --- ---
    JAYME: ...?
    JAYME
    JAYME --- ---
    LAUZER: a fandit bohemce! jak jsi mohl zapomenout na bohemku, jediny spravny klub na jih od st.pauli (TM)
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    MISANTROOP: ja co sem slysel od nekterych starsich spartanu (nefandim sparte), tak byli SHARPove driv strasnej povl. vpodstate prej ty ktery mezi sebou nechteli nackove ani vlastnenci.
    na druhou stranu ci je to nazor zejo. stejne se v tom dokumentu bude akorat machrovat :D
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    ResorTu... tyvole ten debilni Resort je jak Error pro metalaky, fakt nehorsi fuj fuj sharpove :D
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    ja nevim, ja uplne nejradsi nosim takovy ty veci ve stylu socka z anglie :D proste GB outlety klasika umbro lonsdejl sportovni znacky, sustaky a k tomu naky dobry tenisky za ktery si priplatim nebo levny volnejsi cerny dziny z diskoobchodu co nejsou vybeleny ani vobtahly, harringtona a tezky polobotky na ktery sem stejne jako u tenisek narocnejsi..

nevim ja nemam rad ten styl "prazska skinheadska scena" tj. drahy hadry za deset tisic od rodicu, drahy kycovity radoby oldskul kerky z Bloody Blue a hlavne bejt sharpak, votravovat vsechny s antifou, bejt proti rasismu, snazit se byt "cestny hrdina" nebo "spravnej drsnej sharpak", hodne pozovat, chodit na uplne debilni kapely ktery bud porada zazobanej zid Tiger z Hanspaulky nebo naopak socialove v hospode Modra Vopice... popr. si davat drahy drinky v Resoru (ha ha ha)
    CRAZYHEAD
    CRAZYHEAD --- ---
    SM3RK: myslím že buržoasie ani dělnická třída nezanikli. jenom se jim už tak neříká
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Někdo je agro a někdo aggro :)

PANPREDSEDA: Rennie, to sou tak možná tablety na zažívání ;)

TSOH: nezavání to jen extrémem, ale i demencí
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    MISANTROOP: Z českých ne, ale mám spoustu anglických a amerických.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SHM8: Skvělý. Zná ještě někdo něco?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: My jako správné agro lopaty bychom měli probírat jedině pivo, motory traktorů a kvalitu rýčů:).
    Tak já jim taky nic nutit nebudu, ale od narození budou vědět, že by maminka měla radost, kdyby se vydaly mojí cestou. Když ale bude chtít být třeba kluk hoper a bude se tak cítit spokojený, budiž, ať si je... ale ať nečeká, že mu budu kupovat boty Adio. Hezky si na ně vydělá:).
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MISANTROOP: to video o českejch sharps mít budu..jen nevim kdy si na to kolega z práce vzpomene..
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Neni to moc intelektualni na nas lopaty, divat se na dokumenty a bavit se o budoucnosti nasich deti? ;o)
    Deti zatim neplanuju, ale az je jednou budu mit, chtel bych hlavne aby byly stastne a mely radost. Podle toho se bude ridit nejspis i vyber obleceni. Nebudu jim nic nutit, ale doufam, ze ve me budou mit dobrej priklad ;o)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Je někdo majitelem nějakých českých dokumentů?
    V jiném klubu padla cosi o dokumentu o českých SHARP´s kde měl údajně vystupovat Červený. Má někdo cokoliv jiného než Punk in Prague a to provařený video ze Bzence?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: Ta první není fotomontáž, já jsem to děcko někde viděla v nějakém dokumentu. K těm dětem: ty moje budou možnost si vybrat, ale budu je tak nenápadně vést k tomu, aby byly po mamince a tátovi... koupím jim to, co nosím já:). No ale pokud se jim to nebude líbit, bude to jejich věc.
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    TSOH: No pokud ja vim taks ty fotky vkladal do dost klubu (nedivil bych se kdyby to bylo i do Fanklubu Premka Podlahy), vetsinou te ruznym zpusobem poslali tam kam slunce nesviti, protoze jsi ignorant.
    Tohle auditko neni fanklub nacicku, hajlinkacu a kaprala s knirkem, mozna by sis moh o skinheadskem hnuti neco nastudovat, nez sem zacnes postovat blbosti.
    K te tve serii fotek:
    ta prvni mi prijde jako fotomontaz,
    na te dalsi ma priznivce White pride, arijske cistoty a nedokreslenych okenek dlouhe vlasy,
    ti dalsi hajlinci jsou jiz trochu zapeklitejsi orisek, protoze maji lebky hole, ovsem nejsou to skinheads ale boneheads,
    pak je tam myslim ten tatka s tema dvema klucinama, na tehle fotce nevidim nic spatneho, tatka ma sve synky rad a koupil jim hezke obleceni ;o)
    a na te posledni fotce dvou rennies taky nevidim nic spatneho... teda jedna uz je trochu vyzilejsi no...
    Do toho masakru sem myslim potom uz neozval, takze to povazuju za uzemneni...
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    TSOH: Ne, nepovažuju. To jsem řekla kde?
    PANPREDSEDA: Podobný problém jsem měla s nějakou diskantskou nánou v jedné hospodě. Byla ožralá na mol a mlela něco o tom, že by si mě podala kvůli tomu, že jsem na sobě měla "náckovskýho" Pitbulla. Já jsem se to snažila řešit tak, že jsem jí říkala, ať mě nechá být. No a ona jak byla opilá, tak otravovala dál. Když do mě strčila, dala jsem jí facku, že druhou chytla o barový stůl. To ji trochu uklidnilo.
    JAYME: Jo, ta kvalita za ty prachy zas rozhodně stojí. Já si na žádný svůj kousek nemůžu stěžovat. Leda jen možná na to, že moje mikina Lonsdale z Bulldogu ve Vršovicích se mi docela žmolkuje. Ale i tak za tu cenu stála.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam