• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    kolik date na benchpressu, vy nuly ? :)
    VINKI
    VINKI --- ---
    LAUZER: Tie pozvánky tu fungujú relatívne krátko a je to zlo, ako dokazuje aj tvoja existencia na tomto serveri. Toto je totiž diskusný server, nie masturbačný server zakomplexovaných pubertiakov, ktorí sa snažia spoza svojho kompu presvedčiť svet a predovšetkým seba, akí sú strašne drsní.
    VITTI
    VITTI --- ---
    VINKI: ty vole..tu diskuzi ctu uz dlouho ale nejvetsi sracku jsi tu ted napsal ty.. heil nyx! unsere nyx rase!! :)) ty jsi fakt chytrej ;)
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    VINKI: tyvole tak mi dej ban ty jedna nulo, treba dostanu dalsi pozvanku, vazne stojim o moderovany intelektualni debaty o sharpech se stazenou prdeli u kompu aby mi nekdo nezakazal pristup na nejlepsi diskuzak na svete :D:D:D:D:D ty vole to sem nezral ty si debil :D:D:D:D:D:D
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    ...a konecnej vysledek je ze se v tom zhlidne naka typka co se voblika jak sestnactilety skinheadky na antifestu a na profilu ma letak od Tiger Heroes a zacne mi tu kazat jako kdybych ji bral vazne :D
    VINKI
    VINKI --- ---
    LAUZER: Pamätám si ešte staré krásne časy, keď ľudia ako ty dostávali ban na nyx ako taký.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    je to stejny jako hip-hop kde je taky snaha o pohlceni mainstreamem. puvodne je hip-hop rasistickej, nasilnej atd. atd., akorat dneska je snaha stejne jako u vsech subkultur udelat z toho neco jako "kdyz budes hodnej/hodna a budes se dobre ucit, muzes si vydelat vic penizku a koupit si lepsi hiphopovy/punkovy/jakykoliv jiny saticky, auticka, tetovanicka tutununu juu"
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    ... pritom je to stejna picovina jako kdyby se zacalo propagovat ze punk je proste radikalni ale pritom i celkem hezkej a pochopitelnej modni experiment a styl umeni. pritom tahle subkultura asi stejne jako jakakoliv jina znamenala puvodne nasili, drogy, asocialni chovani atd. atd.
    je to strasnej bullshit tohle sharpovani
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    HONZEEN: tjn ale tak kdyz prijdu a akorat nahlasim ze nemam rad Resort, sharpaky a podobny klise a poslusne nenadavam na zly nacky a nedivim se ze neco takovyho vubec existuje kdyz je to celkem logicky a chape to kazde kdo nejaky zna a nekdo se hned zacne bourit a rikat ze sem divnej tak ho poslu do prdele neasi.
    cely mi to prijde jako vysledek takovy ty propagandy co vsude probehla pred asi peti lety, jak zacali vsude psat o sharpech a "normalnich skinheadech", vsude se zaclo propagovat skacko atd. atd. a maximalne kdo byl teda fakt strasne drsnej a neslo to zvladnout tak mohl bejt antifasista protoze tem aspon trochu podkuroval Dolezal a delaly se demonstrace vic nez dneska.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    LAUZER: Nazory si mej jaky chces, to je tvoje vec..to muze ostatne kazdej. Ale i tak se da chovat aspon trochu slusne, ne jak kokot :)
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    MEFISTOFELLE: a vubec di me nahlasit na mravnostni oddeleni..
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    MEFISTOFELLE: nj a ty si predstav ze ses mi uplne u prdele ty blba kravo :D
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    LAUZER: No jo, a teď si představ, že sis absolutně nedokázal správně vyložit to, co jsem napsala. Ale stebou nemá cenu se bavit, končím. Klidně si mysli, jakej jsi frajer, když ti přenechám poslední plk (posledním slovem se to nedá nazvat).
    DAAN
    DAAN --- ---
    HONZEEN: a nebo chi-chi man? :D
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    dejte mi nekdo ban
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    MEFISTOFELLE: tak si to nedavej na internet, jinak si to kazdej muze precist a muze vo tom mluvit.

MEFISTOFELLE: nj a ted si predstav ze proste nemam rad kazdyho tak nebudu kazdymu rikat ze ho mam rad a ze je frajer. jestli ti to vadi tak se odstehuj na Love Planet.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    LAUZER: Do toho je ti popel co mám na profilu.
    LAUZER: Na tohle se nedá říct nic jiného než že pokud si myslíš, že přijdeš, budeš urážet kdekoho a my tě za to snad ještě pochválíme, tak jsi fakt debil. Nashle.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    do tohohle klubu se da zrejme psat jenom o tom jak se mi libi sharpaci, jak mam rad film This is England krome zlyho patriotickyho zaporaka, jak se stitim nacku protoze neexistuji zadne psychosocialni faktory pro vznik tehle subkultury a lizat prdel vsem v tomhle klubiku protoze nosi "tradicni skinheadske obleceni", vi neco o "historii skinheads", znaji jedine spravne skinheady jako SHM8, odbornik na slovo vzaty ktery v tom umi chodit atd. atd.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    hele tak posledni slovo muzete mit az mi date to RO, jinak vas jeste budu postivat...

MEFISTOFELLE: neznas me, na ikonce mas Oi a v infu mas letak od Stenat Proti Rasismu nebo Tiger Heroes, takze na tebe celkem seru.

SHM8: ty si vul :D
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    LAUZER: A ty seš chav nebo skinhead? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam