• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    MEFISTOFELLE: Co presne mas na mysli tim "jinym smerem"?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    KID_MCHUTT: Tak ona ta vlna anarchopunku vznikala u nás jako reakce na komunismus, který dneska je už přeci jen pasé... dneska jde punk jiným směrem a jsem jenom ráda.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEFISTOFELLE: já už taky ne, ale zamlada... jo, dneska už to fakt není to, co to bejvalo :)
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    KID_MCHUTT: Něco na tom je, ale třeba já neznám ani jednoho punkáče anarchistu, tak to nemůžu potvrdit:)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LAUZER: vetsina pankacu sou anarchisti jenom proto ze je sere ze nemuzou furt delat bordel vozrali a pichat punkovy devky - tohle je náhodou pravda :D aspoň za mejch mladejch let teda byla :D
    VITTI
    VITTI --- ---
    LAUZER: je to pitelny?
    SHM8
    SHM8 --- ---
    LAUZER: poloplná sklenice..finta v práci s negativně uvažujícim člověkem číslo jedna .)
    ..já s fanouškama jako takovejma problém nemám, sám se mezi ně počítám :)) ..jen mě vaděj některý pro mě těžko pochopitelný věci, který některý fans dělaj - kolikrát i většina z nich..
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    SHM8: sklenice muze bejt z poloviny plna nebo prazdna. asi nemas rad fanousky. to je stejny jako kdybych rekl ze vetsina pankacu sou anarchisti jenom proto ze je sere ze nemuzou furt delat bordel vozrali a pichat punkovy devky.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    VITTI: ja sem nedavno videl v jednom krame dobrej irskej liker na kterym byla plachetnice s keltakama na plachtach :p
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Taky jsem slyšela, že to bude kvalita. Četla jsem stará čísla, které má přítel a docela mě ten zin zajímal, tak jsem zvědavá na další číslo.
    A na ten rozhovor na Backstreet Batallion se samozřejmě taky mrknu hned jak bude.
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    Mefisto: každopádně podle toho co sliboval to má bejt celkem kvalitní, ani ne moc politický počtení....tak uvidíme..jo a ten rozhovor co bude u nás to je taky skvost..má to cca 6 stránek, málem jsem vytek, když jsem to překládal do angliny..
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Až na podzim? Hm, myslela jsem, že to bude tak léto. Nevadí, počkám si. Jinak Rytíře mám doma dvě čísla. Je to neuvěřitelné, ale našla jsem je zcela úplnnou náhoudou v nějakém antikvariátu v takové té krabici s věcma zadarmo. Ihned jsem to popadla, ten poklad jsem tam nemohla nechat:).
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    jo má to bejt venku ale až nějak na podzim, na Backstreet Battalion bude se Slutem rozhovor tak do měsíce počítám...no a Rytíř to je opravdová klasika, ty komixy tam neměli chybu, ta Marka co to spoluvydávala hraje tedkon v nějaký feministický kapele
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    tw kdyby to ještě někdo nevěděl: brzy snad vyjde nové číslo Skinread. Ten týpek, co ten zin dělal, se chce pustit do nového čísla s rozhovory a recenzemi.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MISANTROOP: mám nějakýho starýho skinreada a rytíře.. značka:ještě ti připlatim :D
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Taky myslím. Já svoje neprodám:). Ale třeba kdyby někdo poskytl nějaké naskenované, tak by to možná stačilo.
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    Misantroop: myslim, že nidko nic neprodá...:D
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Asi si podám inzerát v podobném znění:
    Neznáte někoho kdy by se chtěl zbavit nějakých starých zinů? Značka: Ztráta víry :-)
    VITTI
    VITTI --- ---
    PEDDY: to jich opravdu znas tolik?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PEDDY: Právě proto mi přišlo, že je blost to srovnávat... těm jde jenom o to si zařvat v hospodě "góóóól, pičóóó!" a ztřískat se jak hovada na oslavu vítězství:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam