• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    INDIVIDUALITA: Můžeš plácat po zádech rovnou tady, myslím, že článek je Made by Mr. Campo.
    Ale pokud vím, tak to CD od Protestů se nejmenovalo S.H.A.R.P. ale "From Protest To Resistance".

ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    INDIVIDUALITA: proč by to neměl psát někdo "od fochu"? dost dobře si neumim představit, že by někdo napsal článek na stejný úrovni stylem-o skinheads nic moc nevim, ale chci o nich napsat článek, který nepodlehne mediálnímu klišé, že to jsou všichni jedna banda náckovská...
    INDIVIDUALITA
    INDIVIDUALITA --- ---
    Stručně a výstižně napsané myslím, jen by to nemusel psát někdo "od fochu".

http://zpravy.idnes.cz/subkultura-skinheadu-prosla-vyvojem-rasiste-z-ni-zmizeli-pne-/kavarna.asp?c=A090306_165420_kavarna_pei
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    HONZEEN: No je pravda, ze uz jsem tam delsi dobu nebyl. Ale ted uz moje zlutocerne kalhoty na drazdeni byku nikdo neuvidi :o(
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    PANPREDSEDA: Tak to sem si asi nevsim nikdy :)
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: Když ho nedostane do pazour moje matka (se kterou sice nebydlím, ale která mi s radostí stále ničí oblečení v pračce), tak vydrží:)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Tak at co nejdyl slouzi a nikdy se neroztrha.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: No, mám štěstí a zrovna dneska jsem psala jednomu pleškovi z Německa, který sem má příští týden přijet s kámošema na návštěvu. On mi ho v Berlíně sežene a přiveze. Zlatý hoch německý je to:)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    HONZEEN: Jo na Faval (Faval Music Circus) taky obcas chodim ;o)
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    PANPREDSEDA: Ja ti nevim, ale kostkovany kalhoty jsou idealni do cirkusu a ne na ska
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Pansky Sko tam ted jedno je, ale ma svetle modrej lem limecku a ne zlutej jak chces ty.
    Mohla bys zkusit kontaktovat tohodle prodejce z Aukra http://aukro.cz/show_user.php?uid=7830785 kterej prodava hodne veci od Fred Perry, jestli by ti nebyl schopnej sehnat to polo ktery chces.
    ...
    Ja ted resim kalhoty, mel jsem zlutocerne kostkovany (na ska v kombinaci se zlutejma ksandama a kosili do modra idealni) jenze uz neco zazily a v patek se mi je povedlo roztrhnout a ona dira pres pul zadku zasit nepujde :(
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Dík moc všem, ještě se pokusím.
    PANPREDSEDA: Pánská a dámská se liší celkově střihem. Dámská jsou projmutá v pase, kratší a mají jinak střižené rukávy. Navíc bych musela mít pánské Sko a to taky moc k sehnání není. Aukro sleduju dlouho, ale tam se v dámské sekci máloco objeví a pokud ano, tak je to takovej ten levnej šmejd, který se hned rozpadne a navíc Lko. Já jsem M.
    AKTAJSA: Fuck... toho jsem si nevšimla. Fuj.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MEFISTOFELLE: Jinak pokud dobre koukam na ofic webu fredperry.com je uvedeny v limitovany edici a za 60liber..takze najit cenu pod 2000Kc bude u novyho asi problem..

+ pod tim kodem G5801-157 se vyskytuje v docela dost eshopech, ale za stejny penize
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    we care
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Na on-line shopu s odkazem Thor Steinar News: Sledujte aktuálne novinky aj na oficiálnej stránke výrobcu Thor Steinar, bych si asi nic nekoupil...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Na Aukru jsem nedavno videl presne tohle polo, ale v panskym obleceni (lisi se nejak pansky a damsky polo?) a v nejaky velikosti, do ktery bych se ja oblikl aspon dvakrat (XL nebo XXL). Mozna to zkusit tam, ma to sva plus (obcas byva cena velice prijemna), ale i sva uskali (clovek musi tu aukci vyhrat). Jinak postovny ze Slovenska by nemuselo byt tak strasny, co jim zkusit napsat e-mail a zeptat se?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Mám problém...
    Sháním už delší dou tohle polo: http://www.hof.sk/tovar/2992/fredperry/g5801-157.html
    Jak je tady ta stránka, tak tam se mi to nechce moc kupovat, protože to stojí nekřesťanské peníze a to ještě nepočítám poštovné do Čech, pokud do Čech vůbec zasílají. Poradí mi někdo, kde bych tenhle kousek mohla sehnat? Sháním tohle konkrétní klasický polo. Nikde jsem nesehnala, v Čechách je to beznaděj. V internetových obdchodech jsem nenašla. Už jsem z toho na blázinec.
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    Kurva velká aktualizace
    http://backstreetbattalion.com :6:
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    tak nějaký novinky...Crusaders z Drážďan nahrávají v součastné době materiál pro jejich 4. album.....takže myslim, že výhledově je určitě na co se těšit..
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    LAUZER: marian.. to je starej punkac squater... :D
    a machacek je taky starej pukac takze asi fakt moc skinheadska kapela nebudou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam