Lidi, ja jsem tuhle zjevne nasral spoustu lidi tim ze jsem dal do jednoho klubu svoji fotku s potetovanym xichtem (schytal jsem spoustu urazek, achich ach boli boli)... Nevite nekdo o cernobilych fotkach soc skinheadu s chybejicima zubama, tetovanim na obliceji a vsude mozne? Myslim ty STARY fotky, ne mugshoty americkejch nacku... Uz sem tenhle dotaz nekdy nekam daval, Gavin Watson to neni... Miluju tenhle styl.
70-80ky, skinheadi nevi jestli sou nackove, fetaci, pankaci nebo kriminalnici, vsude echt hnusny tetovani, v tiwku zpravy typu "skinhead zcichanej redidlem zapalil detsky kocarek" a podobny bulvarni kraviny ktery maj sokovat lidi a naladit je proti "nezadoucim", proste totalni bordel :P
ja vim ze presla protiromska vlna a v mode je ted oblikat se jako hipster, zvat svoji holku na vynunany kaficko se sojovym mlikem a poslouchat soul, ale snad muj cas nekdy prijde, jeste nez skoncim na ulici a budu si pujcenou jehlou slehat subutex nebo suboxon nebo co to tedka frci mezi lidma ktery maji "fakt velkou depku" :PPPP zapalil bych leda prazdnej kocarek, kdyby mi hrozilo ze v zime umrznu, treba by me system na chvili nekam schoval, stejne je to o tom ze zoufali lide delaji zoufaly veci ale nemeli by ublizovat ostatnim :*******