• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPC hry (PC/PSX/XBOX/Wii/...) a ostatní SW - diskuze o prodeji, nákupu apod.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: BTW ono tech vlajek je dohromady 430 - 100 kingdom, 100 Damasek, 100 Jerzuzalem, 100 Acre a 30 u Assassinu doma (ty uz mam vsechny) :)

    PIETA
    PIETA --- ---
    TRAGED: V Infamous mi chybí 6 shardů z třistapadesáti. (-;
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    ROENICK: Teď trochu nechápu, proč bych měl mít 2 konzole :) Pokud chci nějakou hru hrát on-line, tak stejně musím vlastnit originál, tomu se prostě nevyhnu, navíc při ceně her se mi moc nevyplatí kupovat 2. konzoli a nechat jí hacknout. Bavíme se tedy o hrách z UK apod. u nás je to všechno předražený až hrůza, nemluvě o katastrofální dostupnosti.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROENICK: Jo a je to zlo. (V Assassin's Creed mi chybi uz jen 7 vlajek ze 100 v kingdoms!!! :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TRAGED: jako ja ted mam Trophies hunt a bavi me to no :) takze to je fakt :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ROENICK: Jenze to zapominas na Achievement Hunt :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    M4Y4: huh? pri cene Xboxu si samozrejme jeden das domu jako haxlej a jeden ofiko... samo ze z haxlyho nehrajes online ani nelezes do LIVE, to je jasny :)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    ROENICK: To není tak úplně pravda, sice jde x360 hacknout, ale Mrkvosoft ti zabanuje konzoli a jsi v tu chvíli nahranej - žádnej support, záruka, on-line a čau, v tomto ohledu má X360 slušnou pojistku. Ikdyž beru, že problematika Live je trochu složitější a snad se tu brzy rozběhne. (mluvil jsem s cust. supportem a tak nějak jsem mezi řádky pochopil, že to Microsft plánuje rozjet, ikdyž ofiko mi to nepotvrdili :) ) Mám doma PC a celkem solidní (Core i7, zatím hd4770), ale kvůli hrám jsem si pořídil právě X360, protože mě opravdu nebavilo kupovat pomalu každých 6 měsíců novou grafiku na hry s příšernou optimalizací a hlavně hry jako Forza Motorsport, GTA4, bojovky a další exkl. tituly bohužel na PC prostě neexistujou.
    Jinak souhlasím, že FPS na X360 je zlo :) - v tom nedám na PC dopustit.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ROENICK: Nejhorší je, že pro mě asi jako pro zákazníka neexistuje prostě obrana. Když budu kupovat, tak si řeknou, že všechno funguje jak má a nic se nestane, maximálně mě budou víc vojebávat. Když si to člověk stáhne, tak se studia příště vymluví, že vyvíjet něco pro PC nemá cenu, protože si vlastně tu jejich předraženou sračku minule všichni stáhli a oni sou hrozný chudáci.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    DAVESADE: jojo..a RO jsem koupil za 149,- polskou verzi :) tam jsem vzal jen cdkey a updatnul jsem uz soslou hru pres guest pass na plnou :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    ROENICK: Však tak jsem to myslel - to je ten rozdíl mezi dobrou a špatnou funkcí jinak nadějného systému.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    N0NECZ: mluvim za nas z nyxCoD klubu...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    N0NECZ: jasný no.

    Dneska bych dával prachy na PC do něčeho jako je Dragons Age, kde je vidět, že na tom nechal vyvojarskej tym dusi a ze je to narvany obsahem... na PS3 si koupim treba i fotbal nebo hokej ale kdyby to slo sosnout tak to sosnu... zato takovej GoW3 nebo Trico kupuju naprosto bez mrknuti oka...to samy Katamari Forever... zato CoD6 bych nekoupil ani na PC, ani na PS3 ani nikam .) uz kvuli tomu pristupu kdy se vysrali na PC scenu, moddery, mappery atd...
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ROENICK: Mluv za sebe, já hraju Battlefielda a UT :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ROENICK: Jinak se samozřejmě bavim už tak nějak o hrách celkově, ne jenom o FPS a COD6, i když se to původně toho týkalo.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    N0NECZ: vsak proto hrajem furt CoD UO :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ROENICK: No, poslední dobou mi příjde, že je FPS zlo na PC, jelikož se většinou uvažuje i o hraní na konzolích - gamepadech a na PC - klávesnice+myš to potom vypadá jak interaktivní film, než jako adrenalinová řežba, kde člověk nemůže ani mrkat, aby nezhebnul.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    DAVESADE: me Steam uz nevadi, hrajem pres to Red Orchestru a pohodicka... mam koupeny i naky dalsi hry, Orange box a tak..pac tam maj pekny dealy a slevovy akce... me steam nevadi, vadi mi ze pres to mas autorizovat single hru...RO single nema :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    ROENICK: To samozřejmě JE píčovina a Steam JE samozřejmě zlo. Kdyby to fungovalo "dobře", tak neřeknu...
    N0NECZ: Však samozřejmě, popsal jsem následek, ne příčinu. Kdo je vinen je jasné - není to zákazník.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    N0NECZ: zrovna u FPS her je tu ale MOD scena, custom mapy atd..to konzole nemaj a asi dlouho mit nebudou. Navic FPS na konzolich je celkem zlo zejo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam