• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPC hry (PC/PSX/XBOX/Wii/...) a ostatní SW - diskuze o prodeji, nákupu apod.
    WRATA
    WRATA --- ---
    PISSKOT: To sis mel imho koupit PS3 a pockat si na HD remake Ico+Shadow of Colossus a pristi rok k tomu jeste pridat The Last Guardian :)
    PISSKOT
    PISSKOT --- ---
    Tak jsem sehnal konečně hru na PS2 Shadow of the Colossus, kvůli které jsem si vlastně PS2 koupil...což bylo legrační, protože, když si koupíte konzoli jen na jednu hru a potom tu hru nemůžete sehnat...ale nakonec se podařilo v bazaru. Další sranda je, že samotná nová konzole stála jen o 1000,- víc než ta hra z bazaru :D
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    MARTYYNO: tak hra se jmenuje Crazy machines, kdyby to nekdo taky hledal...

    dekuji id MAGGOTS :)
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    Ahoj, shanim hru TIM - the incredible machine, ale tu jeji moderni verzi...

    Je to ta hra jak tam mate ruzne plosiny, jezdici pasy, provazy, balonky, nuzky, motory atd a je za ukol vytvorit nejaky stroj co neco udela, treba myslim dostat balonek z mista A do B...

    Vim ze jsem nekde pred par lety videl ze to vyslo jako nova hra s novou grafikou atd... (ta oroginalni byla snad jeste dosovka) ale nejak furt nemuzu najit presne to, co sem pred tema par lety videl :/ kdyby kdokoliv vedel co myslim, byl bych moc vdecny:)
    EZEE
    EZEE --- ---
    N0NECZ: zajimavy, to jsem nevedel, dokonce u nas existovalo i PSX centrum co jsem mel kousek od baraku a ted je na andelu..ale to ty asi vis jako repak :)
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    EZEE: PSX je spíš domácí multipřehrávač s vsazenou herní logikou PSka. Nicméně pro PS1 se u nás i po světě stejně vžilo říkat tomu PSX, i když opravdové PSX je něco jiného.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: PSX vyšlo jen v Japonsku...
    http://en.wikipedia.org/wiki/PSX_%28DVR%29
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: pockej PSX a PS1 je rozdil?:)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: tak proč chceš 360 ?

    btw. naposledy !
    Sony Playstation aka PS1 aka PSone

    Sony PSX aka PSX
    EZEE
    EZEE --- ---
    WRATA: hele to me ani nemrzi, ja mam stejne nejradsi PSX hry nez ty PSP a PS3 :) GT2, Medievil, RE1&2, MGS, Dino Crisis, to je proste neskutecna nostalgie ktera pro me ma hodnotu vic nez nejakej killzone na PS3 :) jeste cejtim tu novou PSX kdyz jsem ji vybaloval a tu atmosferu okolo :))
    WRATA
    WRATA --- ---
    EZEE: MGS 4ku si na PSPcku fakt nezahrajes :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: wow nice reply:) diky! kdyz pominu PS3 exclusivky jako uncharted ktery me moc nakonec nevzalo, KZ ktery me jako FPS vubec nebere a MGS ktery si zahraju na PSP v konverzi, tak me to porad nejak tahne k tomu neznamu, xbox, uz jen ze jsi rikal ohledne tech online sluzeb a MP ktery jsou pro me stezejni, tak tech 1500 za rok je chujovina (nehlede na to ze to muzu mit aspon za nakupku)ale QYDO rikal ze se da kupovat i treba za 20kc na mesic v akci kdyz trefi. argumentuju si tim ze PS jsem byl vernej celej zivot tak zkusim tu konkurenci :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    N0NECZ: no nejlepší že jo :D ale pařim už jen šestku a Dark Ressurection... trojka je sice ultimátní dalibor, ale už mi tam chybí moc technik a nedávám to :)
    PIETA: podařila se mi zachovat tak desetina toho co sem měl :)
    jinak co se týká těch účtů, tak na tohle se prostě vzahuje EULA a neuděláš nic.. naopak Sony to právě docela ulehčilo absencí regionálního bloku na média a ani nebanuje fake účty ( klidně by mohli ), což je fajn :) a aspoň už sou ty regiony jen tři a né milion jak u DVDček :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    SHARINGAN: Vida, tak někdo i ty staré originálky má. (-:

    Já třeba mám dva účty, český a americký, a dva sloupečky her. Na americkém účtě mám pár dolarů z předplacených karet, které mi kamarád dovezl z dovolené - takže to určitě udělat jde, ale Sony to člověku moc neulehčuje.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    SHARINGAN: Na Medala kašli. Tekken ! :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PIETA: jj to sem docela koukal že PS3 nemá ten region lock... mám právě Enslaved z Austrálie a v pohodě jede :) ale jak řikáš, na DLC bych si musel založit PSN účet pro třetí region...

    jinak ten Dance Central je asi jediná věc na Kinect kterou bych taky chtěl :)

    jinak dík, že si mě opravil ohledně těch PS1 her, to sem vůbec netušil... když sem právě vybíral konzoli tak mi spolubydlící řek že starý hry nejedou, tak sem žil v domnění že si fakt starý pařby nezahraju a teď sem tam šoupnul Final Fantasy 6 a už pařim :D to je dobrý vědět, to si dám o víkendu prvního Medal Of Honora :D
    PIETA
    PIETA --- ---
    N0NECZ: Já jsem tam chtěl dodat "ale kdo by to dneska hrál z originálek", ale pak mi to přišlo celé zbytečné. (:
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    PIETA: Tak hry z PS1 jsou imho celkem pase. Ty emuluju už i na netbooku. PS2 mi stále leží v krvi, meuluje se dost blbě. Takže je to takový support nesupport.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    SHARINGAN: Jj. Proto bych v tomhle případě bral taky PS3, kdybych stál před podobným rozhodnutím.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Hlavní je si uvědomit, že ať si koupíš jakoukoliv konzoli, výrobce se bude pravidelně chovat jako naprostý hovado. (-:
    Třeba - na sony můžeš hrát hry z jakýhokoliv regionu, ale je strašnej problém koupit DLC pro hry, který nevyšly v Čechách - musíš mít platební kartu s adresou ve státech, a podobné okliky. Xbox, aspoň co vím, má u spousty her region control, takže když to nevyjde pro tvůj region, tak si nezahraješ vůbec.

    Sám mám ps3 a celkem spokojenost, ale xbox má taky spoustu věcí, který bych rád - Dance Central pro Kinect, třeba.

    SHARINGAN: Hry z PS1 na PS3 jdou, z PS2 ne (s výjimkou těch úplně nejstarších konzolí, co už se dávno nedají sehnat).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam