• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPC hry (PC/PSX/XBOX/Wii/...) a ostatní SW - diskuze o prodeji, nákupu apod.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Ahoj,

    nevim jestli tu najdu odpoved, ale zkusim. Shanim nejakou hru, co by se co nejvic podobala Freespace nebo Freespace 2 . Takze litani v bojovy stihacce, strileni, zamerovani, coop, lasery a rakety, singleplayer a jednotlivy mise v ramci campaign treba.

    Freespace byly genialni v tom, ze tam slo ovladat snad uplne vsechno co vas napadlo, pouzivala se snad cela klavesnice. Kdyz to clovek dostal do ruky, bylo to uplne neskutecny a zadna dalsi hra se tomu nevyrovnala. Jenze je doba 4K a kdyz si pustite neco co ma max 1024x768 a naprosto priserny textury, tak se to moc dobre nehraje. Ani ten FS Open tomu moc nepridal, rozliseni je stejny, jen to nabontnalo na 14GB kvuli videu a zvuku.

    Poradite co hledat?
    MINIBUBBLE
    MINIBUBBLE --- ---
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    ahoj, poridil jsem tatikovi ps4pro a je k tomu jen dementni fortnite, nemate nekdo nejaky nepotrebny hry k prodeji?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    AZRAEL: super, díky
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    RSZ: what remains of edith finch
    RSZ
    RSZ --- ---
    poměrně nová pc nebo ps hra, kde jde o pátrání v tajemném domě a osudu rodiny, která v tom domě žila. Začíná to příjezdem lodí na ostrov (?). Nevíte někdo?
    CICIN
    CICIN --- ---
    CICIN: Dokonce funguje v pohodě i bezdrátově pomocí aplikace DS4 windows a bluetooth donglu z Ali za 60kč:)
    CICIN
    CICIN --- ---
    UBIK: používám dual shock od ps4
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: jinak po technické stránce a streamování do televize, bez problémů. Nezaznamenal jsem nějaké potíže ani u akčních pasáží různých her. Přijde mi, že kvalita streamovaného obrazu je nižší než originál ale opět, zřejmě je to otázka nastavení a vyladění, pokud síť umožňuje vyšší datový přenos, zřejmě by se dala i kvalita streamu zvýšit, nevím, nezkoušel jsem. Možná to bylo i mou tv, jen full HD.
    Co se týče fps, tak tam jsem žádné lagy ani delší odezvu nezaznamenal, ale nejsem na to náročný. Testováno po kabelu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GREW: mám steam link i steam controller. Nemůžu říct že bych se to naučil používat a využívat. Není to zas tak pohodlné na obsluhu mi přijde, to ladění profilů ovládání není nic pro mě, těch kombinací je trilion a správně to vyladit je občas složité. Samozřejmě existují profily od komunity, ale s těmi jsem taky nebyl často úplně spokojen.

    Samostatnou kapitolou je steam controller, na tu dotykovou plochu místo klasické páčky jsem si nikdy nezvykl a nenaučil se s ní obstojně hrát. Nebylo mi to prostě příjemné, ale možná se na to zvyknout dá, kdyby tomu člověk dal víc času.

    Ve zkratce, jsem rád že to mám doma zkompletovaný, ale spíš pro zajímavost a ze sběratelskejch a křečkovacích důvodů než že bych to reálně používal.
    GREW
    GREW --- ---
    Mel sem bezdratovej logitech a naprosta spokojenost, ted sem po nakym koukal a docela me zaujal steam controller
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    REDSNAKE: já taky
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    N0NECZ: Tu a4tech x7 mys mam dodnes
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    MVEK: No zrovna od A4Tech, Ctech a Genius bych si nekoupil po pár zkušeostech už nic. Jediný kdy A4tech udělal něco dobrýho byla myší řada X7 před asi deseti lety. Genius měl akorát pár dobrých reprosoustav, ale byla loterie vybrat ty správný a štěstí, že vydržely. Jinak mám pocit, že od těchto firem nic dobrýho nevzešlo.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    UBIK: Pokud se jim to vleze do pracek (což může být jeidný problém) vzal bych tenhle.
    https://www.czc.cz/xbox-one-s-bezdratovy-ovladac-cerny-kabel-usb-pc-xbox-one/205812/produkt - Win7 atpod funguje jenom s drátem (případně je nutno asi něco doinstalovat, nezajímalo mě to). Pokud máš Win10, tak by měl fungovat i bezdrátově.

    Jestli ti stačí drátovej klidně bych bral tenhle. Je i trochu menší, než ten Microsoftí.
    Logitech F310 - Gamepad | Alza.cz
    https://www.alza.cz/gaming/logitech-f310-d429205.htm
    PIETA
    PIETA --- ---
    KID_MCHUTT: Zas je otázka, jak velký děti to jsou - xboxovej ovladač mi přijde, že je přece jen větší.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MVEK: to není pojistný konektor ale redukce ;)

    každopádně bych taky doporučil ten xboxový - mám ps4 a xbox a z xboxového mě nebolí tak rychle ruce
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nevím sice proč, ale když já chtěl koupit asi kvůli dvěma hrám na PC ovladač, tak mi někdo říkal, že přece nemá smysl kupovat jiný než xboxový... Každopádně s tím xboxovým nejsem moc spokojen, ale nemám srovnání. A pokud vím, tak i pořádní let's playeři používají různé.

    Co je ale na zvážení, jestli drát nebo bezdrát. Možná mám jen smůlu na volbu produktů, ale s jakoukoliv bezdrátovou myší nebo setem s klávesnicí mám špatnou zkušenost, že na plnohodnotné používaná to není, jen na to příležitostné, nebo k televizi, kam jsem to i chtěl. A to jak nějaký ten čínský ATech nebo Ctech, tak Genius, a to s krásnou viditelností bez jakýchkoliv překážek, natož vodivých, v okolí vysílače nebo zařízení. Tu vynechání kliku nebo naopak zmnožení písmenek se mi děje nahodile.

    Zas na druhou stranu děti se tím spíš do kabelu k ovladači zamotají a něco shodí, takže u nich bych asi o bezdrátovém uvažoval. I když teda ten xboxí od MS, který už ani asi drátový nedělají, měl pojistný konektor na šňůře, aby se právě spíš odpojil ovladač kousek za ním, a nevytrhlo se to z počítače, navíc pákou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam