Nevím sice proč, ale když já chtěl koupit asi kvůli dvěma hrám na PC ovladač, tak mi někdo říkal, že přece nemá smysl kupovat jiný než xboxový... Každopádně s tím xboxovým nejsem moc spokojen, ale nemám srovnání. A pokud vím, tak i pořádní let's playeři používají různé.
Co je ale na zvážení, jestli drát nebo bezdrát. Možná mám jen smůlu na volbu produktů, ale s jakoukoliv bezdrátovou myší nebo setem s klávesnicí mám špatnou zkušenost, že na plnohodnotné používaná to není, jen na to příležitostné, nebo k televizi, kam jsem to i chtěl. A to jak nějaký ten čínský ATech nebo Ctech, tak Genius, a to s krásnou viditelností bez jakýchkoliv překážek, natož vodivých, v okolí vysílače nebo zařízení. Tu vynechání kliku nebo naopak zmnožení písmenek se mi děje nahodile.
Zas na druhou stranu děti se tím spíš do kabelu k ovladači zamotají a něco shodí, takže u nich bych asi o bezdrátovém uvažoval. I když teda ten xboxí od MS, který už ani asi drátový nedělají, měl pojistný konektor na šňůře, aby se právě spíš odpojil ovladač kousek za ním, a nevytrhlo se to z počítače, navíc pákou.