• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    AXTHEB: Ono jako Dvířce jsou 4 a půl měsíce a už má tak půl metru, hodně lidí tipuje, že to bude taky macan...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Barevne vypada jak Dvirka, akorat ma tak metr, mozna metr dvacet dlouhy telo a prislusny proporce. Celej barak se ji boji, k dyz jeste nikomu nic neprovedla:)
    Prej je to opravdu kocka.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    AXTHEB: Tak to bych chtěla vidět... To je tygr?:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No sousedka ma osumnactiletyho kocoura, a z toho by byly minisukne klidne dve...
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    TALANKA: řikam, kdybych měla za život tak pět koček, tak mám na stáří aspoň parádní ledvinovej pás:)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ANIQUE: No jo, ale to nemáš ani na to minisukni :o)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AXTHEB: moje rec :o)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Naopak ja si myslim, ze je to dustojna pripominka na vsechny ty pekny leta, co ste s tou kockou protrpeli:)
    HLOH
    HLOH --- ---
    Tak jsem zkoušel udělat pásek a plechovou škrabku na kůži:

ANIQUE: Pěkná, podobnou srazilo u nás auto a než jsem si došel pro pytel tak ji někdo odnesl:-(
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    TALANKA: Tak se na to podívej, takovej krásnej kožíšek! Bylo by mi to líto pohřbít s ostatními ostatky:) (starší fotka)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ANIQUE: Neřekla bych, že jsi amorální svině.

No, protože kdybych já se podívala na našeho Norise na svym kabátu, tak bych na něj moc musea myslet a třeba by mi bylo líto, že umřel (třeba). Ale cizí kočka je mi tak nějak jedno, že :o)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    TALANKA: Mě to nepřijde zas až tak divný... Asi jsem amorální svině, ale já bych si klidně Dvířku našila i na kabát:) Zase jakej je rozdíl mezi cizí a vlastní kočkou?
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ANIQUE: No nevim. Zase si stáhnout zvíře, který máš ráda, a pak si z nějušít obleček - na to asi musí mít člověk trochu silnější žaludek než je obvyklé :o)

My teda co máme kocoura, tak ten má kožich fakt krásnej, i krásně barevnej, ale nosit bych nechtěla :o)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    TALANKA: Kotě máme celkem čerstvý (4 měsíce) a až za těch xxx let bude umírat, tak záleží na tom, v jakym stavu. Kámoška má třeba kočku, která už vypadá, že toho moc nevydrží a kožešinu má nádhernou (zase řeší problém s matkou, která by asi omdlela, kdyby věděla, že kámoška chce po smrti zvíře svlíknout). Ale jestli budeme mít doma jen jednu kočku, tak bych si možná v důchodu mohla ušít minisukni:)))
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ANIQUE: Blbě. Já jsem jednou měla kočičí ocásky a bohužel jsem o ně přišla :O( Byly krásný. Takový puntikatý, a tak.
    A kamarád má z koček kožíšek. Krásně hřeje.

Ale sehnat se to už asi nedá :O(
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    VLASAK: Se právě chci zeptat, kde se shání:)
    VLASAK
    VLASAK --- ---
    diky za rady, mylsle jsem prave ze doporucite nekoho, koho mate otestovanýho.
    Jsou to kočíčí kůže achci z toho udělat kratasy chlupem ven (kočkáče)
    Nemuži si dovolit aby se to nepovedlo, už nemam šanci sehnat další :)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Tak už na sebe budem hodný, žejo?:)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    HOOB: Já jsem se tě ale opravdu nechtěla dotknout a nemyslela jsem to zle
    HOOB
    HOOB --- ---
    ANIQUE:TALANKA: : pardon nechtěl jsem se dotknout vašeho jemnocitu ale pokud bych vám doporučil souseda vezli byste kožky 230 km z prahy k nám když je nějakej chlapek možná uplně stejně dobrej 50-60km vodsud?? To je právě ta vyhoda vyhledávačů že najdou to nejlepší řešení pro každýho
    tu adresu (http://www.skuzsitokurvavyguglit.cz/) používam už fakt dlouho a neberu to jako nějaký nadávání takže fakt pardon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam