• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    CNV
    CNV --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: Myslím, že by to mohl zvládnout libovolný brašnář - najdeš v katalogu firem - když si u něj necháš ukázat nějaké jeho věci, uvidíš, jestli je šikovnej nebo ne.
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    Mám takovou otázku do ringu.
    Chtěla bych si nechat ušít koženou peněženku (přesně podle té,co mám teď). Máte nějaký tip na (nebo neznáte) někoho (firma či obuvník) kdo by to zvládnul?
    SANDRI
    SANDRI --- ---
    díky :-)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    SANDRI: Fakt nádhera!
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    SANDRI: krásný :)

SANDRI
    SANDRI --- ---
    botičky z jelenice ušité pro dceru,už jsou to její čtvrté jelenicové.Nosí je na hřiště,do lesa a všude kde je tráva,hlína,prostě mimo chodníky v Praze,protože by je měla uplně černý

CNV
    CNV --- ---
    IGNIS_FATUUS: Ne, koupila jsem na eBay a upravila.
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    CNV: Kopyto sis nechávala dělat na svojí nohu?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    CNV: tyjo, dobrý :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    CNV: jses husta!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    parádní bota! uplnej Melichar!:-)
    CNV
    CNV --- ---
    Jdu se pochlubit, první bota:

Je to výrazně jednodušší, než jsem si myslela. Řemeslná kvalita vzorku nic moc, vznikl především za účelem vyzkoušení postupu a chyb. Je ovšem překvapivě pohodlný. Jen by mě zajímala výdrž v běžném provozu...
    SOUKYHO
    SOUKYHO --- ---
    LIMONADA: no, asi to opravdu skončí na prkně... teda, jak se znám, tak to skončí tak jak to je :D tzn přivázaný provázkama k tomu kusu dřeva, tak jak je to teď :D .... no, snad se dokopu s tím něco udělat .. .pravda je, že se to doma válelo rok, než jsem se k tomu dostal :D
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SOUKYHO: uprimne - pokud si to chces vystavit udelej si pekny prkno a na to to pribij/privaz za packy silonem. vycpat se ti to nepodari ani nahodou....teda pokud chces aby to vypadalo realne. pokud chces jenom bizardni kulisu tak to asi zkusit muzes.
    SOUKYHO
    SOUKYHO --- ---
    WOJTYLA: no kdo by to dělal to vím... já :-) a prachů.. nevím, nedělá se to třeba pilinama? :-)
    hele povedlo.. uvidíme... dnes večer to zkusím odvázat ... zatím to ale vypadá dobře... je to suché, nerozpadá se to .... ani to nesmrdí :D
    každopádně díky za podporu a radu :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOUKYHO: vycpání stojí dost prachu a vubec netušim kdo to dělá...jinak jsem rád že se to povedlo..:-)
    SOUKYHO
    SOUKYHO --- ---
    :D hele dopadlo to dobře... relativně :-) ani to moc nesmrdí :-)
    hele je to vykuchaný tak, že by se to dalo i vycpat.... teď jen, jak jsi mluvil o tom napuštění olejíčkem .... šlo by to nějak napustit aby to změklo? jak to schne, tak to zase tvrdne... možná by stálo za to to zkusit vycpat :-) netušíš, čím se to dělá? Je to asi jedno ne?

foceno po ránu mobilem.. v případě zájmu vyfotím foťákem

kroko.JPG (596044 B)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOUKYHO: to nesmíležet ve vodě!..to ti zhnije! řikal jsem namočit...ne nechat v kýblu s vodou!..šmarjá:-D
    SOUKYHO
    SOUKYHO --- ---
    WOJTYLA: Pozdě :-)
    leží to od včerejška v kýblu s vodou... ty tenký části už povolili.... ale hřbet, kterej je nejsilnější tak ještě drží ... zkoušel jsem to ráno natáhnout, ale je to pořád tvrdý... každopádně až se večer vrátím domů.. tak to natáhnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam