• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    Okulárium, aneb steampunk's not dead! :)

Image Hosted by ImageShack.us
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    WOJTYLA: no nemysli si že mu to neřeknu=) máš pravdu, díky za upozornění. přiznám se, že já koukala hlavně na ty věci co znám fyzicky, sem stránky neprojížděla podrobně a asi bych měla.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIMONADA: pak by možná nebylo od věci panu mistrovi naznačit že tydle veci by bylo fajn z tech stránek dát prač, páč dobrý jméno mu to neudělá a pokud jsou to náký starý veci ze začátků nejni duvod aby tam byly...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    WOJTYLA: hele pan mistr taky někdy začínal, neživí se tím celý život a ty baskety co tam předvádí dnes jsou už něco uplně jiného. tohle jsou práce za 10 let řemesla,co prostě dělal jako koníček, pak se teda vyučil....no a teprve teď si otevřel dílnu a začal se tím živit naplno.
    takže kdo chce psa být, hůl si najde.
    pokud chcete mít kecy, mějte je, taky se můžete přijít podívat jak to vypadá v reálu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    nutno podotknout že jsem vybral opravdu tu nejvetší hrůzu která tam je, nekterý jiný veci jsou třeba celkem pěkně ušity...ale i na těch jsou nepřesnosti který by si mistr nemel dovolit, myslim si...

čimž neřikám že to umim ušít líp, ale taky nejsem mistr a neživim se tim...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    nevím čí výrobky se na těch stránkách prezentují, ale to zdobení je dost zoufalství...když jsem kdysi dělal napoprvé basket dopadlo to výrzně líp než kupříkladu tahle hrůza...

JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    LIMONADA: No to je na delší vysvětlování a názornou ukázku... I to westernový zdobení má pravidla který je nutno dodržovat jak při používání raznic tak řezání jako takovém ať už za použití linoritu nebo Svwivel knife.... Byl jsem taky "v učení" u člověka který se tím zabývá v podstatě celej život jeden čas jsem to dělal jako zaměstnání s ním občas mu ještě s něčím vypomůžu ale už je v důchod a bydlí v UL a já jsem v Praze takže toho už moc teda neuděláme... Jinak na těch stránkách jsme nenašel datum na ten kurz.. Přišel bych se docela mrknout...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ahoj,
    dovolim si odvazne z vas pozvat na lehce erotikou party na tema KUZE.
    Ocekavat muzete prehlidku kozenych odevu na zenach i muzich a kratke, lec informacema velice nabite, prednaskove vstupy o vsem, co se tyka kuze.

Davam to sem s odvahou:-)), ale nemuzu si odpustit varovani, ze nejde o klasickou beznou akci, ale o akci v S/M klubu. Proto to Anique bud smaz, naznas-li, ze to zde neni vhodne. Ostatni zajemci s kladnym vztahem ke kuzi a fetishum-BDSM se nebojte a kdyztak mi piste dotaz do posty.
    Tez upozornuji, ze tato akce ma striktne dresscode popsany peclive i s obrazky zde: http://fetish.darkclub.cz/?id=dresscodc (tedy ac tema srazu je KUZE, je mozne byt i v latexu, lacku apod.!!)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    JANDIS_01: nevim na co přesně narážíš.
    kurz povede pan Bernard, který zdobení dělá, v klasickém stylu už asi 30let....a na tu klasiku je prostě dobrej - baskety, kytičky,prostě takový ten tradiční western......... pan mistr Hozna Hnátek si je vědom, že ve zdobení moc dobrej neni, taky se to proto teď učim já;) akorát že já zase bych ráda uletěla od toho tradičního country stylu ke svým nápadům.

ono jde o to naučit se techniku a pak už člověk může,pokud má cit, dělat cokoli....
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    LIMONADA: No jestli budete pořádat kurz na zdobení... tak mistr tam dle fotek má některé věci logicky a systémově poněkud nepřesné...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    LIMONADA: jo jinak nejsem ta šikovná slečna co je zmíněná na stránkách, ta odešla učit na učiliště místo nedávno zesnulé mistrové.
    já jsem vzatá do učení a doufám že co nejdřív se objeví na stránkách i moje výrobky;)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SEBEL: přines to a mistr se na to mrkne;)
    sedlářství a brašnářství
    http://www.sedlarstvi-brasnarstvi.cz/index.html

jinak budem pořádat kurz na zdobení kůže v docela blízké době pokud by to někoho zajímalo, info na stránkách
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    LIMONADA: Z koželužny a mám ozkoušené, že pouští :-/
    RAEL
    RAEL --- ---
    LIMONADA: Jedna červená kozina z koželužny mi zničila pergamen-obtiskla mi na něj mrkvově oranžové fleky :( Jsme to měla na sobě uložené v šuplíku...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SEBEL: a je barvená z koželužny nebo ručně doma? pokud koželužna, pouštět by neměla, na případnou fixaci se ještě zeptám mistra;)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Ahoj. Mám barvenou kůži (štípenka) a potřebuju zajistit, aby pustila buď předem, nebo jí nějak ustálit. Nikdy mi barvení nevadilo, ale na červenou kabelku by to asi byl problém. Nějaké rady nápady?
    Díky :-)
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    CNV: celá kráva stojí okolo 5 tisíc
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CNV: Hm, dva a půl už je dost (ne, není to drahé, jen je to víc, než si můžu zrovna dovolit) Určitě se tam stavím a pořádně to prolezu, při nejhorším jen pro informaci do budoucna :)Díky
    CNV
    CNV --- ---
    KLAIR: Ani ti nevím, ty menší kožky mívají tak 50-80, půlka obyčejné kravské hlazenice mě tuhle stála asi kolem 2500? Nejlepší stejně bude jít se tam kouknout.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CNV: Jop, takže budu mít kabelku, pásek, peněženku... No, jak to tak čtu, tak to není tak strašné... Ovšem ona taková kráva asi bude stát docela majlant... Ono je toho hodně...

CNV: Určitě chci tužší kabelku. No, půjdu tam a uvidím. Táta určitě nebude šít nic, co by musel ještě vypodložit. Natolik ho znám :) takže to spíš vidím na půlku krávy a tuhý materiál....

Kolik může mít taková kráva rozlohu? Člověk má snad dva čtvereční metry, ne? to taková kráva musí mít alespoň 4 nebo 5 :-D Jo, bude ještě sranda....

Moc díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam