• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    CNV
    CNV --- ---
    WOJTYLA: Taky mám CHEDS. Potřebovala bych takovou světlou korálovou, takže mi asi nezbyde než koupit růžovou a trochu domíchat.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ZRUUD: kurna to by bylo na motorku...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIMONADA: mno aspon ty co používám já - CHEDS tak u těch to nešlo...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    CNV: záleží spíš kolikrát to natřeš, já většinu věcí natírám několikrát pro dosažení určitého odstínu.

a imho lihem se to zředit dá, aspoň lihem jsem vymývala nějaký tmavší skvrny třeba.
    prostě nic jiného ti neřekne tolik co zkouškas materiálem=)

WOJTYLA: právě že lihový barvy jsou na takové bázi, že by to ředit normálně přidáním lihu mělo jít....není v tom tiž plnidlo jako třeba v balakrylu. ale nemám ozkoušeno, až budu v dílně schválně zkusím, to mě zajímá.

jinak bežně ty barvy míchám k sově - třeba jasnější světlejší červenou získám tak že smíchám červenou a oranžovou třeba....
    CNV
    CNV --- ---
    WOJTYLA: Toho jsem se bála...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CNV: tak světlejší odstín se ti obávám se naředěním nepovede...nejni to tempera...když žředíš balakryl vodou taky nejni světlejší, musela bys ředit "bílou"... tedy ředit tmavou barvu nákou světlejší barvou....IMHO
    CNV
    CNV --- ---
    Jak mám naředit lihovou barvu na kůži? Vodou, lihem? (Potřebuju světlejší odstín.)
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    WOJTYLA: Jak bylo podotknuto, na webu je toho plno, takže si vzhled nijak nenárokuju, navíc nepředpokládám, že bys měl potřebu je totálně okopírovat :)
    LIMONADA: Dík :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    WOJTYLA: steampunk? teďjsou toho plný internety,ale totoje skutečně špica provedení,to zas jo=)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZRUUD: s dovolením ukážu tvuj obrázek kamarádovi sedlářovi, esli by mi neudělal softovejší ...sem tim nápadem uplně vokouzlenej...
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    WOJTYLA: Okuláry byly jediným konstrukčním problémem, nakonec jsem to vyřešil víčky od jakýchsi kořenek, sedí tam jak kdyby na to byly dělané :) Ovšem v krámě kde jsem je koupil už je samozřejmě nemají, takže se budu muset příště porozhlédnout po nějakém větším železářství asi.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZRUUD: to je pecka ovšem!...z čeho jsou ty okuláry?...přemejšlim že bych si takový nechal udělat sluneční! bych byl u moře na pláži za plejboje:-D
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    Okulárium, aneb steampunk's not dead! :)

Image Hosted by ImageShack.us
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    WOJTYLA: no nemysli si že mu to neřeknu=) máš pravdu, díky za upozornění. přiznám se, že já koukala hlavně na ty věci co znám fyzicky, sem stránky neprojížděla podrobně a asi bych měla.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIMONADA: pak by možná nebylo od věci panu mistrovi naznačit že tydle veci by bylo fajn z tech stránek dát prač, páč dobrý jméno mu to neudělá a pokud jsou to náký starý veci ze začátků nejni duvod aby tam byly...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    WOJTYLA: hele pan mistr taky někdy začínal, neživí se tím celý život a ty baskety co tam předvádí dnes jsou už něco uplně jiného. tohle jsou práce za 10 let řemesla,co prostě dělal jako koníček, pak se teda vyučil....no a teprve teď si otevřel dílnu a začal se tím živit naplno.
    takže kdo chce psa být, hůl si najde.
    pokud chcete mít kecy, mějte je, taky se můžete přijít podívat jak to vypadá v reálu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    nutno podotknout že jsem vybral opravdu tu nejvetší hrůzu která tam je, nekterý jiný veci jsou třeba celkem pěkně ušity...ale i na těch jsou nepřesnosti který by si mistr nemel dovolit, myslim si...

čimž neřikám že to umim ušít líp, ale taky nejsem mistr a neživim se tim...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    nevím čí výrobky se na těch stránkách prezentují, ale to zdobení je dost zoufalství...když jsem kdysi dělal napoprvé basket dopadlo to výrzně líp než kupříkladu tahle hrůza...

JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    LIMONADA: No to je na delší vysvětlování a názornou ukázku... I to westernový zdobení má pravidla který je nutno dodržovat jak při používání raznic tak řezání jako takovém ať už za použití linoritu nebo Svwivel knife.... Byl jsem taky "v učení" u člověka který se tím zabývá v podstatě celej život jeden čas jsem to dělal jako zaměstnání s ním občas mu ještě s něčím vypomůžu ale už je v důchod a bydlí v UL a já jsem v Praze takže toho už moc teda neuděláme... Jinak na těch stránkách jsme nenašel datum na ten kurz.. Přišel bych se docela mrknout...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ahoj,
    dovolim si odvazne z vas pozvat na lehce erotikou party na tema KUZE.
    Ocekavat muzete prehlidku kozenych odevu na zenach i muzich a kratke, lec informacema velice nabite, prednaskove vstupy o vsem, co se tyka kuze.

Davam to sem s odvahou:-)), ale nemuzu si odpustit varovani, ze nejde o klasickou beznou akci, ale o akci v S/M klubu. Proto to Anique bud smaz, naznas-li, ze to zde neni vhodne. Ostatni zajemci s kladnym vztahem ke kuzi a fetishum-BDSM se nebojte a kdyztak mi piste dotaz do posty.
    Tez upozornuji, ze tato akce ma striktne dresscode popsany peclive i s obrazky zde: http://fetish.darkclub.cz/?id=dresscodc (tedy ac tema srazu je KUZE, je mozne byt i v latexu, lacku apod.!!)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam