• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    KLAIR: jo v poho. jen nápad
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    DIABOLUS: tak bych jí pak musea vyhodit, protože bych jí naprosto neměla neuměla nosit.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    KLAIR: no a co kdybys ji udělala puntíkatou celou?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    tak konečně...

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KLAIR: tak to vypadá dobře...mno zkusíš to nafotit tu kabelku a ten flek?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    WOJTYLA: No, myslím, že chápu, proč se ptáš, jen neumím moc odpovědět :) Existuje způsob, jak to poznám? Když na to naleju vodu (zmokne to), tak se vsákne dovnitř, ale vyschne to.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KLAIR: ptám se proto že pokud to má nákej zásadní finish, tak ti to mořidlo nebude chytat...v Chedsu jsou schopný namíchat ti stejnej odstín jako náš ted, ale jak řikám je třeba aby ta kabelka nebyla uzavřená (povrch tý kuže) což z drtivý většiny bejvá...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    WOJTYLA: Netuším. Lak to není. ta možná nějaké mořidlo. Zkusím zítra vyfotit... Je nějaký návod, jak to identifikovat?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KLAIR: jakej to má finiš ta kuže?...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím vás, koupila jsem si asi před rokem koženou kabelku barvenou na tyrkysovo. Mám jí opravdu moc ráa. Jenže se mi podařilo nechat do ní vytéct fixku, propilo se to ven. A pak jsem dovolila ještě pokus s ředidlem (který samozřejmě poznamenal původní barvu kabelky, ne ten flek).
    Existuje nějaký způsob, jak tu kabelku něčím nabarvit celou? Prostě tomu vytvořit novou barvu?
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    PRKOSH: Tak to chápu, já dělám jen věci který mě bavěj, proto se tím taky neživím :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    PRKOSH: to chápu
    PRKOSH
    PRKOSH --- ---
    www.diebooted.com

Ale Limonádě to klidně přenecháme, nám se ted nějak nakupila práce. Přístí tyden mě čeká kabelka z hovězí imitace krokodýlí kůže ve fialové barvě. A je těžké vyrábět věci co už od základu víte že se vám nebude líbit. Tak netuším jak dlouho na tom skejsnu
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    TIMA: jj, sem to napsala obracene, sakra=D
    TIMA
    TIMA --- ---
    LIMONADA: Ale teď koukám - není to www.sedlarstvi-brasnarstvi.cz ?
    TIMA
    TIMA --- ---
    LIMONADA: Ten link mi nefunguje :(

PRKOSH: Tak hoď kontakt, já si hodím korunou :)

Díky
    PRKOSH
    PRKOSH --- ---
    LIMONADA: Nebo k nam:P
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    TIMA
    TIMA --- ---
    Nevím, kam s tímhle dotazem, ale tady by někdo mohl vědět. Znáte nějakého šikovného brašnáře v Praze? Potřebuju jen prodloužit ucho u kožené tašky, ale nechci, aby to bylo zfušované. Dík.
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    PRKOSH: tak třeba tohle vypadá moc pěkně, ale chtěl bych zkusit vyrobit slečně spíš něco ve stylu kristusek. Takže momentálně řeším, jestli dělat podrážky z gumy nebo z kůže, co šít, co lepit (a čím) a tak podobně - szatím spíš obecné věci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam