• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    TIMA
    TIMA --- ---
    CNV: Taky potvrzuju, drží už několik let – a na botách!
    CNV
    CNV --- ---
    Lumierky mám taky vyzkoušené a opravdu drží kvaletně, i na kožence. Nebála bych se.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LIMONADA: Pokud jsem to dobře pochopila, tak právě Neopaque a Lumiere drží na kůži, plátně a jiných pružných materiálech.... pár lidí o tom psalo na web. Brýdová, Protivná Blondýna.... :) jsou spokojené... takže té barvy bych se nebála... :) jen abych to dobře vybrala.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KLAIR: popravde bych spis volila nasiti pruhu radsi nez barvu, u ty jeproste riziko zebude poustet
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak už jdu vybírat barvu, rozhodla jsem se pro Neopaque, protože mám pocit, že lesklou věc na to asi nechci... :) A musím se rozhodnout, jestli pruhy nebo třeba větší plochu či ornamenty... Ach, to rozhodování...

díky moc za rady!

(a jdu s tím asi do módního nebe, ať tu neotravuju :))
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Jop, dobré... napadlo mne ještě vybarvit celý ten prostřední díl a možná víko nějakou kontrastní barvou...
    CNV
    CNV --- ---
    A co těma lumierkama udělat na kabelce třeba dva pruhy, jako že dyzajn? Buď vodorovně, nebo jeden vodorovně a přes něj jeden svisle... nějakou zelenou, zlatou, tmavě červenou... Nebo pruhy našít (kožené, textilní).

KLAIR
    KLAIR --- ---
    LIMONADA: Ne, fakt tam nic takového není.... :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KLAIR: aniz venku?zadne kapsy s klopou napr? ono to tak muze pusobit,ale treba to pujde nahradit latkou
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LIMONADA: Vevnitř není žádný kus, který by se dal vzít. Bohužel :(

TYMUR: Toho jsem se přesně bála....

Zvažuji nějaké "celokrycí barvy", myslím že Lumiere se to jmenuje, ale nevím....
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    RIVAN: to je dobrej nápad
    možnáby šel vzít kus třeba zevnitř tašky...
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    A udělat na to "záplaty" ? Jinak řečeno tenkou kůži stejné struktury a barvy, nebo co nejbližší, a schovat to za to? Buď to udělat jako kapsičku nebo prostě jako nenásilný designový prvek ...
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    KLAIR: Na datel, jedině jí vzít lihovou barvou na kůži (třeba právě od chedsu) na nějaký tmavý odstín, ale jinak se toho asi nezbavíš, a ani ta tmavší barva není jistota, protože ta kůže je napitá tohohle. Možná, ale fakt možná to zkusit opatrně vylouhovat v nějakých rozpoštědlech v tom místě skvrny a pokud se to podaří vybělit tak to zkusit pak dobarvit, ale spíš se bojím, že to nepůjde, protože zkušenost hovoří, že ten inkoust/fix/propiska vydrží mnohem víc než ta kůže...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    KLAIR: jo v poho. jen nápad
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    DIABOLUS: tak bych jí pak musea vyhodit, protože bych jí naprosto neměla neuměla nosit.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    KLAIR: no a co kdybys ji udělala puntíkatou celou?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    tak konečně...

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KLAIR: tak to vypadá dobře...mno zkusíš to nafotit tu kabelku a ten flek?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    WOJTYLA: No, myslím, že chápu, proč se ptáš, jen neumím moc odpovědět :) Existuje způsob, jak to poznám? Když na to naleju vodu (zmokne to), tak se vsákne dovnitř, ale vyschne to.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KLAIR: ptám se proto že pokud to má nákej zásadní finish, tak ti to mořidlo nebude chytat...v Chedsu jsou schopný namíchat ti stejnej odstín jako náš ted, ale jak řikám je třeba aby ta kabelka nebyla uzavřená (povrch tý kuže) což z drtivý většiny bejvá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam