• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    GGG
    GGG --- ---
    WOJTYLA:
    Každopadnde to stoji vic nez ten nuž na ktery to pouzdro mam....(

laky na kůži - Lederzentrum
    http://colourlock.cz/13-laky-na-kuzi
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jinak todle bude asi lak na kuži jen bez moření...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    GGG: předevšim potřebuješ kvalitní kuži...nebot kuže vod kutila ze zbytků ti tohle neud+ělá...
    CNV
    CNV --- ---
    GGG: Bude nabarvená (namořená), možná přetřená i lakem.
    GGG
    GGG --- ---
    Nevíte nekdo prosim jak upravit kuzi aby vypadala takto?

CNV
    CNV --- ---
    Jestli mi Viktorek ještě jednou nahází zrní do šicího stroje, dodám mrtvolku papouška.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Zdravím, sháním ptačí lebky pro výtvarnou tvorbu, ideálně od větších papoušků ale i od jiných druhů ptáků, hodilo by se mi i jakékoliv ptačí peří krom prachového. Pokud by to nešlo jinak, ptačí mrtvolky k vypreparování beru také. Po Praze přijedu kamkoliv.
    Děkuji
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    no dneska sem ty lumier brvy videla osobne, a vzhledem k jejich zcela krycimu charakteru bych se toho fakt nebala,totinatu kabelu asi vazne chytne pekne (jakotenpruh), sama je poridim na masky=)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    WOJTYLA: Jo takhle... tak to jo :) (Jasně že ženská. A jasně že osobně. Jak jinak??)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KLAIR: nemyslim "jetá" jako hnusná (panebože žencká to zas bere osobně:-) myslim jako používaná tedy že ta kuže už je používaná tedy že nebude sát rovnoměrně, protože byla často někde zmohklá, potřená potem, mastnotou která je v ovzduší a lecos už do sebe vstřebala... ale dělej jak myslíš..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    WOJTYLA: Z čeho usuzuješ, že je "jetá"? Nemám pocit, že by to bylo nějak dramatické....?
    A pokud bych jí měla vyhazovat, tak tím spíš budu zkoušet barvit.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KLAIR: jedine pres to neco nasit, ale koupil bych si jinou kabelku tahle je tak jeta ze to nemuze dobre dopadnout. Vo barveni ani neuvazuj.
    TIMA
    TIMA --- ---
    CNV: Taky potvrzuju, drží už několik let – a na botách!
    CNV
    CNV --- ---
    Lumierky mám taky vyzkoušené a opravdu drží kvaletně, i na kožence. Nebála bych se.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LIMONADA: Pokud jsem to dobře pochopila, tak právě Neopaque a Lumiere drží na kůži, plátně a jiných pružných materiálech.... pár lidí o tom psalo na web. Brýdová, Protivná Blondýna.... :) jsou spokojené... takže té barvy bych se nebála... :) jen abych to dobře vybrala.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KLAIR: popravde bych spis volila nasiti pruhu radsi nez barvu, u ty jeproste riziko zebude poustet
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak už jdu vybírat barvu, rozhodla jsem se pro Neopaque, protože mám pocit, že lesklou věc na to asi nechci... :) A musím se rozhodnout, jestli pruhy nebo třeba větší plochu či ornamenty... Ach, to rozhodování...

díky moc za rady!

(a jdu s tím asi do módního nebe, ať tu neotravuju :))
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Jop, dobré... napadlo mne ještě vybarvit celý ten prostřední díl a možná víko nějakou kontrastní barvou...
    CNV
    CNV --- ---
    A co těma lumierkama udělat na kabelce třeba dva pruhy, jako že dyzajn? Buď vodorovně, nebo jeden vodorovně a přes něj jeden svisle... nějakou zelenou, zlatou, tmavě červenou... Nebo pruhy našít (kožené, textilní).

KLAIR
    KLAIR --- ---
    LIMONADA: Ne, fakt tam nic takového není.... :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KLAIR: aniz venku?zadne kapsy s klopou napr? ono to tak muze pusobit,ale treba to pujde nahradit latkou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam