RUDOLF: Moc žeru, tak se do své beránčí vesty už nevejdu a chtělo by to novou. ;) A když trošku nakoukám, jak na to, rád si pak zkusím k historickým kostýmům dodělat nějaké zimní, kožešinové či kožešinou podšité varianty. Takže za workshop pojednávající o rozdílech a specifikách šití z kožešin oproti šití z látek bych byl rád.
Stahování, vydělávání a tak by bylo určitě taky zajímavý a hodilo by se to naučit, ale nějak mne nenapadá, kde bych to tak rychle upotřebil. I když se vlastně někdo zmiňoval, že by měl na podzim levné ovce, když by se koupily i s chlupama a zpracovaly, takže nějaké užití by se našlo... ;)
Jo - a na podzim jsem pořídil flašku BANG oleje a jen se po ní zakouřilo, mám těch kožených věcí nějak moc. (Hlavně se tedy osvědčilo opatrně naolejovat vnitřní strany ovčích kožešin, co dostaly dost na frak, když se přes rok válely na naší hodně vlhké chatě, nebo když se na nich spalo venku v mokru. Změkly, zpevnily a míň se trhaj a rozpadaj, takže jsou aspoň zašít nebo podšít... Ale ta spotřeba!)
Takže - objednám další várku zboží od Bangu, nechcete se zas někdo připojit, jako před nějakou dobou k Limonádě, za účelem podělení se o poštovné?