• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    Prosimvas potreboval bych nejakou kuzi ve vetsi gramazi/tlouscce na takove to domaci smudlani. Neco kolem rozmeru rekneme 40x40cm. Muj jedinej zdroj tohodle materialu je Rempo v dlouhy a tam jsou to bud maly odrezky nebo prilis velky a me se nechce kupovat kusanec za 1500 abych pouzil zlomek z toho.

Nemate nekdo nejaky vetsi odrezek, pripadne tip kde neco koupit. Kdyz to jinak nepujde tak klidne koupim nejakou vetsi jednotku, ale rad bych mel vetsi (osobni) vyber, nez ma rempo v dlouhy.

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    KLAIR: opatrně sešít nití. štola není nijak namáhaná. bohužel kožešiny při nesprávném uložení a zubem času křehnou
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    opět moc prosím o radu... mám půjčenou kožešinovou štólu z polární lišky. je krásná, jenže stará a ta kožešina se trhá. ráda bych to nějak opravila, jenže mám strach, že švy se budou vytrhávat.... a mám stejně pocit, že je ta kožešina nějak přilepená
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SOLEI: můj (největší velikost) má od paty dýnka krempu 7cm :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KID_MCHUTT: to by snad slo, snad nemá moc širokou krempu, jsem malá, ne hci vypadat jak ho.. pod lupenem
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Dá se někde sehnat kožený klobouk newesternoveho typu?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    SABATHSASULE: nebo nachat ušít ze starého kabátu. Na netu se jich válí celkem dost za slušný ceny.
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    Nějak sem to nenašla, takže kdyžtak pardon za OT.

Chci kožešinovou vestu, asi z lišky, ale v Kaře sem si nic nevybrala.
    Nikdy jsem kožich neměla a je to docela velká investice, doporučí mi někdo kožešnictví kde maj dobrej výběr a kvalitní zpracování? Ideálně Praha a okolí
    Přeci jen bych to ráda měla ehm...asi na celej život.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    SWIST: Tak jsem tam byl, mají univerzal 200g za 199 (na bang eshopu za 185), takže za mě spokojenost. Po těch ostatních výrobcích jsem se nepídil, protože jsem hodně pospíchal a nenapadlo mě, že bych se moh zeptat, co všechno maj.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    MIKLO: no mívaj je někde, jenže s takovym rabatem, že vždycky radši dělám větší objednávku pro víc lidí
    zkus ten tip co někdo psal
    SWIST
    SWIST --- ---
    MIKLO: Dneska pojedu skoro kolem, jen nevím v kolik, obávám se že budou mít max do 1800
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    SWIST: pecka. nevím kdy se tam dostanu, tak pokud bys tam byl dřív dej vědět, jak to vypadá. díky
    SWIST
    SWIST --- ---
    MIKLO: Tak jsem jim psal ohledně prodejny v Praze..
    "Dobrý den,

děkuji Vám za Váš zájem o naše výrobky. Zkuste tento obchod:
    JZK s.r.o.
    Bělehradská 63
    120 00 Praha 2 - Vinohrady

Hezký den Lenka Hajzlová Bang"
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    LIMONADA: Nevíš jestli ty svoje výrobky dodávají i do nějakého kamenného obchodu v Praze nebo jenom přes e-shop?
    SWIST
    SWIST --- ---
    LIMONADA: ok, fajn. O to lépe, nemusím shánět další věci..
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SWIST: přítel to na klobouk bez broblémů používá pokud je to takovej ten klasickej australák, ale jak říkám, trochu to kůži uhladí, takže pak to nebude tak výrazně broušená kůže( ale furt to nebude vypadat jako hlazenice)
    SWIST
    SWIST --- ---
    LIMONADA: jo, ten jsem taky měl.. A budu si ho ještě objednávat.. Jde o klobouk. A nejsem si úplně jistý co by to s ním udělalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam