• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    EZOP
    EZOP --- ---
    Ahoj,
    před cca 2 roky jsem si pořídil koženou peněženku. Jsem s ni moc spokojenej drží fantasticky, nicméně se mi na ni začaly dělat “oslí rohy”.
    Všiml jsem si ze lemy šrajtofle jsou jakoby něčím zpevněny/ztvrzeny.
    Nevíte čím to znovu slepit? Šev zatím není narušen.
    Napadl mě nejakej Včelí vosk, rozopit ho a potom do toho ten oslí roh opatrně namočit.

Za event. Radu předem děkuji.
    Srry za velikost fotografie/mobil.

SOLEI
    SOLEI --- ---
    LIMONADA: dobrý, diky, už jsem našla vyhovující kus. Sice jsem kupovala přes internet, ale ve výsledku odpovídá požadavkům víc než vyplývalo z internetových obrázku. Dokonce ji manžel prohlásil hnusnou. Takže se to povedlo. Jen nechápu proč jsem na ni natrefila zadáním téměř nesouvisejícího klíčového hesla.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SOLEI: záleží na velikost tvaru atd. jestli chceš podšitou.....
    zkus hodit nějakej obrázek jak by měla vypadat a dám lepší odhad
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    ILLUZE: diky
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SOLEI: tohle ti sotva kdo řekne - u každého to vychází jinak, nakolik si cení své práce...

jinak jsem si teď nechávala vyrobit kabelku (bez kombinace barev, to by bylo dražší, co jsem se s dotyčným pánem bavila - ale já podobný kontrast ani nechtěla) - sice použil na střih již používané předlohy, ale vybrala jsem si jiný materiál (z čehož měl až dětinskou radost) a vyšla mne cca pět tisíc
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Na kolik by vyšlo nechat si ušít kabelku? Chtěla bych malou pochetku, koženou tmavě červenou ideálně kombinovanou s černou z hladké kůže a současná komerční nabídka nic takového nemá, všechno je kýbl s klopou což je mi k ničemu, potřebují kapsy a bez klopy.
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    BOUCNER: Jsem rád, že stále slouží :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    jedna recenze se zpožděním, od ID ZRUUD jsem si nechala vyrobit na míru obal na blackberry passport a to v létě 2015. I přes několik pádů stále perfktně drží a nemůžu si vynachválit!
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    TABORACEK: je to drahy, ale riznou ti mensi kus i z velkýho kusu hlazenice
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    CNV: tak jo, zajedu se tam pro jistotu mrknout
    CNV
    CNV --- ---
    TABORACEK: To jo, ale sehnal bys tam lepší kus, kterej nebude ani zbytkem, ani půlkou krávy.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    CNV: jestli myslis kutil florenc, tak to mi prijde jeste drazsi nez rempo a funguje to ve stejnym modelu:(
    CNV
    CNV --- ---
    TABORACEK: A Florenc? Tam jsem nedávno koupila tlustou hlazenici cca toho tvého rozměru za necelé 300, což je furt až až, ale na otestování dovedností je to nejschůdnější cesta.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    Prosimvas potreboval bych nejakou kuzi ve vetsi gramazi/tlouscce na takove to domaci smudlani. Neco kolem rozmeru rekneme 40x40cm. Muj jedinej zdroj tohodle materialu je Rempo v dlouhy a tam jsou to bud maly odrezky nebo prilis velky a me se nechce kupovat kusanec za 1500 abych pouzil zlomek z toho.

Nemate nekdo nejaky vetsi odrezek, pripadne tip kde neco koupit. Kdyz to jinak nepujde tak klidne koupim nejakou vetsi jednotku, ale rad bych mel vetsi (osobni) vyber, nez ma rempo v dlouhy.

DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    KLAIR: opatrně sešít nití. štola není nijak namáhaná. bohužel kožešiny při nesprávném uložení a zubem času křehnou
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    opět moc prosím o radu... mám půjčenou kožešinovou štólu z polární lišky. je krásná, jenže stará a ta kožešina se trhá. ráda bych to nějak opravila, jenže mám strach, že švy se budou vytrhávat.... a mám stejně pocit, že je ta kožešina nějak přilepená
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SOLEI: můj (největší velikost) má od paty dýnka krempu 7cm :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KID_MCHUTT: to by snad slo, snad nemá moc širokou krempu, jsem malá, ne hci vypadat jak ho.. pod lupenem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam