• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SOLEI: je krasna, ale tohle je spis na sici stroj kterym nedisponuju
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    REDSNAKE: mam díru na evropském trhu. Nikdo nedělá malou kabelku z voskovaného plátna a kůže. Vsichni delaji megabagly a country. Nechceš to zkusit ?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ahoj, tady je to i tvořící klub? Nevymění někdo zkušenosti? Já začínám, zatím ze mě vypadlo pár peněženek, pouzdro na tabák, pásek na hodinky a podobné drobnosti.
    Přikládám pár fotek:

Večerní rychlovka pro manželku které se rozbil pásek:

Nemám moc velkou fantazii a tak mi celkem rychle došly nápady co bych si ještě tak zkusil vyrobit:-/
    SWIST
    SWIST --- ---
    ATEH: Vidíš, ten mě nenapadl. Díky.
    ATEH
    ATEH --- ---
    SWIST: Peroxid vodíku?
    SWIST
    SWIST --- ---
    Prosimvás, přivezl jsem si domu nějaké zbytky z mršiny káněte, co jsem o víkendu našel - lebku, kus křídla a pařáty. Vše je poměrně dobře vyžrané a vyschlé, ale i tak bych to radši vydesinfikoval aby se s tím dalo normálně zacházet. Co by jste mi doporučili? Vím že kosti se dávali do sava, ale u té malinké lebky a pařátů se docela bojím aby je to úplně nezničilo..
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    TYMUR: Díky :)
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    ZRUUD: Velmi dobrou zkušenost má se Zanokov http://www.zanokov.cz stránky maj historický a objednává se mailem, ale jinak super ceny a perfektní komunikace.
    ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    Ahoj vespolek, nemáte někdo tip na obchody, prodávající nějaké zajímavější kovové komponenty ke kůži? Jako obrtlíkové zavírání, zámečky a podobně? Ideálně tuzemské, ale jinak i zahraniční? Díky.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Doporučite prosím, někoho, kdo by mi zvládl vyrobit kožené sandály, žádný obuvnický veletoč, ale chtěla bych někoho, kdo má zkušenosti s výrobou z kůže, aby to nějak vypadalo.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Pracuje tu někdo s kůží a voskovaným plátnem?
    KRYZSTOFF
    KRYZSTOFF --- ---
    ahoj, prosím, potřebuju opravit koženou peněženku, máte někdo tip na centrum prahy, kde by mi to spravili? děkuju
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Ahoj přátele, nemáte tušení kolik stojí výměna podšívky u koženého křiváka? Stačí mi orientační cena .. jen abych věděl zda se to vůbec ještě vyplatí ho opravovat :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    777PLAY: to bych svedla bez problémů, napiš mi do pošty
    jinak tvořím pod jménem SIKRA
    CNV
    CNV --- ---
    777PLAY: Kup si v sekáči nějakou bundu nebo sako za pade a zkus to nanečisto.
    DEB
    DEB --- ---
    777PLAY: verim ze tohle se posrat neda, a pokud precijen.. vzdycky muzes rict 'takhle je to schvalne, takhle jsem to chtel'
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    vsichni mi rikaji, ze nemam nic manualne delat, vse pry jen poseru....
    DEB
    DEB --- ---
    777PLAY: kup si krivak, acrylove barvy a vyradit se muzes sam/a
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Neznáte někoho, kdo by se dokázal takhle podobně vyřádit na křiváku?
    Bez těch cvoků ...
    Christian Benner Custom
    https://www.christianbennercustom.com/shop

ZRUUD
    ZRUUD --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s produkty firmy Tegü Vuko?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam