• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SIEGR: jj, dekujju, vcera mi to taky znamej doporucoval a ja ten prostor malem odsoudila v domneni, ze je to nekde na okraji Prahy. pokud andel, tak super, mrknu na to
    ALLOPSYCHOSIS: neznam, mrknu, dekuji
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    SARKALINA: Cash Only na Štefánikově ;)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    SARKALINA: co Radlicka sportovna.. Je to alternativni prostor na andelu. S barem, moznost hudebni produkce, velmi prijemni majitele..
    ICE
    ICE --- ---
    SARKALINA: nejak tam nevidim mrozika .)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Dotaz: nemate nekdo tip na nejakej vhodnej prostor pro zorganizovani modni prehlidky (benefice), Praha; idealne s moznosti vlastniho baru (neni podminkou) a hudebni produkci? Navstevnost tezko odhadnout, pocitam 50-100 lidi. Termin cca brezen 2015. Diky.

Zatim mi byl doporucen: divadelni sal v NoD / Hub Praha / Pracovna na Žižkově
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak jak travite vanoce? my jsme letos usporadali pernickovou party s kamosema a dely se hodne zajimavy veci .-]

pernickovy kategorie

a dokonce vzniknul i 2d pribeh

SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    SARKALINA: já taky =')
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SYMAQ: pisu si, dekuju!
    LIMONADA: to co radi PETT_A mi ptakoidni vubec neprijde, odduvodneni dole
    BONIE: pod pojmem 'jemna latka' jsem si predstavovala taft nebo hedvabi..na uplet bych se vlizelin pouzit nebala a lepila bych ho taky spis na podsivku jak pise PETTA; duvod je prostej - v kontrastu se zbytkem mikiny by vyztuzenej limec imo nevypadal moc prirozene
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    SARKALINA: umím zařídit prostory, tisky, potisky, zajímavé lidi ='DDD produkce rulezzz
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    smarja co to vymyslite za ptakoviny, materialu pro podlep a vyztuhy existuje siroke spektrum, od jemneho pres stredni vlizelin po vyztuzne platno do limcu ci platno do korzetu.
    staci zajit do nejake slusne prodejny latek (evi latky/fiala/textil forum, adresy v sicim auditku) idealne s tim materialem co chcete podlepit a poradi vam.
    PETT_A
    PETT_A --- ---
    BONIE: nasij do limce zevnitr taky teplakovinu a pripadne ji jeste podlep vlizelinem a je to :-)
    BONIE
    BONIE --- ---
    SARKALINA: no bylo by toho víc, ale třeba takovou mikinu z klasického bavlněného úpletu (spíš teplakovina) a s podobným límcem jako máš u té vesty.. nevím jak docílit toho, aby dobře držel a nepadal, právě mi přijde, že vlizelín by tomu nějak nepomohl a tak mě nenapadá co jiného..
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    BONIE: na jemny latky fakt netusim, na nejemny je alternativ nekolik. co konkretne vyztuzujes a z jakyho materialu?
    BONIE
    BONIE --- ---
    SARKALINA: no ani ne nevyhovuje, možná mi na něco přijde málo pevný, ale spíš mě zajímají ještě jiné varianty :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    BONIE: nemam to ted u sebe, abych se presne mrkla na strukturu.

proc ti nevyhovuje vlizelin? nejsem si vedoma toho, ze by se jemnejsi latky daly vyztuzit necim jinym...
    BONIE
    BONIE --- ---
    SARKALINA: děkuji, spíš by mě zajímalo, co to je a kde se to dá sehnat, když potřebuju vyztužit jemnější látku, jestli je ještě jiná varianta než klasicky vlizelín
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PINK_SMOKE: .-))
    BONIE: jj, dzinovina je podlepena relativne pevnym a hrejivym cervenym vypletem (uz z vyroby), klidne ti to nafotim detailnejs, chces-li videt jak to vypada.
    BONIE
    BONIE --- ---
    SARKALINA: ,
    prosím tě, to červené co tam máš, to je nějaka vystuhova latka aby to drželo fazonu?
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    SARKALINA: pis... ale ne moc dlouho a radsi zas rychle sij neco novyho :))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PINK_SMOKE: super, pisu si .-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam