• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a jeste jedny saty

KAPPA
    KAPPA --- ---
    SARKALINA: a muzu si je i vydrazit? :))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    KAPPA: muzes se v nich projit na prehlidce .-]
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    SARKALINA: ty bych tak potrebovala.....
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a hned jedna novinka

SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    LABARCHA: prostě má šikovného ducha
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: pokud byste nektera delala poledance a chtela si v roudnici zavlat na tyci, tak mi klidne napiste ..
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    LABARCHA: tak hura do toho, kyvam .-]]]
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Noooo Šari, jestli se budu jednou vdavat, tak mam švadlenku i fotografku... snad taky kyvneš... :D :) ses neskutecna!!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    primotala jsem se k organizaci akce ZAZIT ROUDNICI JINAK, ktera probehne 19.9.2015 v ramci CR pod zastitou AUTO*MATu, respektive http://www.zazitmestojinak.cz

jeden rychlo letak, aby mohla vzniknout FB udalost

mj. to ted vypada, ze se po silnici probehne par modelu a modelin v novejch vecech (aneb jak zazit krasny leto u stroje). kdybyste se chteli prijet mrknout, tak jste vitani

https://www.facebook.com/events/1587528141498699/
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ANEKKE: tyjovka, tak to moc dekuju!
    ANEKKE
    ANEKKE --- ---
    SARKALINA: Pritelovo matka je profesionalni fotograf a jeji fotky se mi nelibi, bohuzel maj i takovou atmosferu, ze nevesta nebo kdejaka tehotna zenska na fotce vypada jak stetka. Nektery jeji fotky se mi, i kdyz to zni blbe, hnusi. Od tebe bych si svatbu klido nechala nafotit, aspon je to takovy lidsky.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    zivot je plnej vyzev, vsechno se ma jednou zkusit, blabla
    mam toho malo, takze jsem kejvla na nafoceni svatby .-] bohuzel jsem stala v roli hlavni fotografky (vubec netusim, jak se to mohlo stat, jsem naprosto neposkvrnena), tak nebyl bohuzel prostor pro kreativitu

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak je zarysovano na dalsi prehlidku, tentokrat v ramci zarijove akce ZAZIT MESTO JINAK, juch!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jak to kdysi davno dopadlo se skrini? dohanim resty, konecne jsem to nafotila

navrh

realizace

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    !!!!

KLAAR
    KLAAR --- ---
    SARKALINA: tak tato, jeden lahvove zelenej pro mne :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    zridila jsem ucet na fleru. postupne tam budu hazet dalsi veci co tu mam, az je nafotim. pokud byste nekdo neco chtel, tak se samozrejme nevahejte ozvat .-] nakrcniky pletou nasi, tata je nezamestnanej a hodi se mu ted jakakoliv brigada, tak strikuje .-]

sarkalina | Fler.cz
    http://www.fler.cz/sarkalina
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    chtela jsem je nechat puvodne na za rok, ale vcerejsek me presvedcil, ze se daj jeste unosit .-]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam