Na prvni pohled vcelku dam, ale zalezi na situaci.. Vetsinou si to ani neuvedomuji, hlavou se mi honi porad tisice myslenek (nebo jinak receno mam dlouhe vedeni).
Spis cloveka posoudim pri kontakatku. Napr. na axi prijedou kamosi + z auta vyskoci jeden, dva jejich znami. Se hezky privitame a najednou se nema nikdo k predstavovani. Tak se toho ujmeme.. Ja sem ten a ten podam ruku, on mi neco neco zamruci v odpoved a to ma byt prosim jeho jmeno/nick a ruku mi stihne jak kdybych... a jeste se mi diva nekam pres rameno nebo buhvi kam. A je vymalovano.. S timhle clovekem netouzim mit spolecnou rec, minimalne ne mnou vyvolanou.
Nicmene, kdyz se s nekym vidim poprve a on da najevo, ze existuju, hned se mi libi. A pak ma spoustu prilezitosti si to zkazit ;)
Docela me zaujalo tema real/virtualni komunikace..Mam k tomu takovou story..
Hraju MMORPG, vetsinou z prace (dohled) a co si budem povidat ikdyz nemam co lepsiho na praci. Jedna slecna me zacala uhanet. Nejak sem se nechytal, ptz co se slecnou ktera o prazdninach sedi 10-15h u kompa? Nicmene v zachovani slusnosti a lepsi dohody pri expeni sem se nechal nahnat na ventrilo. Tam zjistil, ze se hezky smeje, je docela drza a vesela. Trosku sem zmekl a navrhl sme nejaky setkani..
Je to vcelku slicna slecna a byla mi symtaticka. Ale jak cas pribival a rumu ubyvalo zjistoval sem, ze je trosku opak toho co sem cekal. Ne, ze by se hezky nesmala, ale nemela ruzky jak ma (pro me) spravna holka mit.
A ja od prirody zviratko sem nejak odhodil krustu a ruzky naopak ukazal, aby se nestydela. Ve vysledku sem ji chtel videt jeste jednou abych mel jistotu, ze se jen nekrotila a snazila se pusobit slusne. Lec dockal sem se odpovedi, ze muj navrh je prilis troufaly a nevi co by ode me mohla cekat priste.
Jiz nize zminena zamena charakteru ve dvojim provedeni XD