• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAROLDMormoni - kdo jsou?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HAROLD: narozdíl od ruska evidentně v USA funguje právní prostředí. Nakonec je budou muset pustit a vyplatit horentní odškodné - protože se tenhle rozsudek patrně stane precedentním, tudíž se na to sletí všichni právníci čmuchající právě ty kompanzace.

což pochopitelně neumenšuje to, co se těm lidem děje a děckám pod 10 let to prostě nevysvětlíš. (na druhou stranu pro ty starší to může znamenat v budoucnu daleko silější příklon k víře svých rodičů, protože se ukázalo že mají pravdu a svět okolo je extra špatnej.)

V porovnání s tím - začal třeba vůbec někdo prošetřovat co se skutečně stalo v tom divadle, kde vojáci kapánek zapoměli doktorům říct, čím je zplynovali a tak se ty lidi nedařilo oživit?

atd.... (docela by mě zajímalo, jestli někdo najde nějaký argument, kterým by mě přesvědčil, jak je ruská politika báječná. Dělala jsem s uprchlíkama, takže ruský styl touhy po vládnutí fakt nemám ráda)

Ale uznávám, nepatří to sem úpůně.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    (A Putin rulezz, wtz!!! ;-P )
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ZUZKAOU: Tak zatím se neděje nic, co bych neočekával.....
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    http://zpravy.idnes.cz/soud-texas-nemel-pravo-vzit-deti-rodinam-z-polygamni-sekty-po3-/zahranicni.asp?c=A080523_101620_zahranicni_miz

pevně doufám, že výkřik o tom, že rusko je daleko lepší než USA bude poněkud zkorigován...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    GOBERS: Mrknu na to...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HAROLD: Neznam, neznam. Dodej. :-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    (téměř)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    GOBERS: Zarostla... :(
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    GOBERS: Znáš ten Meltonův text "How New is New?" :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HAROLD: A cos udelal s druhou? :-D :-D

HYBNERKA: Nove nabozenske hnuti je pojem hodne vagni a principielne dost podivny. Ve srovnani s LDS jsou "novym nabozenskym hnutim" treba u nas ceskobratrsti evangelici (CCE vznika roku 1918), cechoslovaci (CCS(H) vznika 1920) a tak...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    GREATDRAKE: Nemůžu, mám jen jednu nosní dírku... :-/
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HAROLD: Dýchej zhluboka, to přejde...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Některý temply dokonce poznám i z fotky... Zvlášť evropské... :)))
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    No vida. Esli mi paměť uchovává až takovýhle věci, jsem medle v nebezpečí šílenství...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    GREATDRAKE: :-) Tak dění v Nipponu je stále ještě příliš na okraji mého zájmu, takže žádné krkolomnosti.

Btw v Tókju je určitě chrám, a tuším, že minimálně ještě jeden tam bude...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HAROLD: Mám někde ještě zaprášené kontakty na mormony z Idaha u kterých jsem bydlel, či bydleli kolem. Mohu zkusit vyhrabat, pár jich v Nipponu bylo...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    GREATDRAKE: No, já kdysi zkoušel vymámit nějaký informace na Dálnym Východě AV ČR. Tak v mongolsku prý nabízejí konvertitům stipendia do USA a lecjaké jiné výhody. Korea dtto.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HAROLD: Já to měl tak nějak z první ruky od lidí, co se z misie z Japonska vrátili - a byli z množství konvertitů celkem šťastní.

I když v newslettru z 2006 jsou celkem skrovná čísla kolem 121 tisíc členů církve.
    http://www.mission.net/japan/tokyo/north/files/newsletter06.rtf
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    GREATDRAKE: O tom nemám informace. Jaké? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam