• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    2MEK: emiraty (a x jinejch spolecnosti) uvolnujou z blokace nekolik sedadel kazdejch par dni kvuli vyhledavacum, tech 13 je dost o stesti. Klasika je ten jejich evergreen Dubai v jednu rano jak pise DJ Rippa
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    2MEK: diky ! :)
    2MEK
    2MEK --- ---
    OTAVA: OTAVA: Tak smula poskocilo to na 31k /pro dva ;)
    "Praha > Colombo posledni dva tejdny v breznu" ti je malo? A poletis pak uz sam? :)

Departing Sun 17 Mar / ReturningFri 29 Mar
    Price fromCZK 31454
    Total price in CZK, including return airfare, taxes, and fees for 2 passenger(s). Conditions may apply for each fare. Lowest fare for this route
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    OTAVA: emiraty sou z vidne drahy, musis z cajzlu. 31 litru za 2 lidi. naprosta klasika =]
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    OTAVA: co takhle nechat zaklikle flexible dates =]
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    2MEK: nenasel jsem levnejsi let nez za 18 / osoba z vidne.

Takze jestli tam nekde vidis let za 13 / osobu bylo by jiste hezke misto toho odkazovat me na to at si to najdu sam rict mi ktere data a odkud je to let.
    2MEK
    2MEK --- ---
    Cywe a co obetovat 2 minuty a zkusit si to? :)
    www.emirates.com
    Praha > Colombo posledni dva tejdny v breznu (ale je to jedno ty ceny jsou takrka porad stejny)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Odlet je odkud ? Vetsinou tyhle levnejsi lety jsou z vidne nebo z Mnichova ...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    2MEK: tak to by slo :)
    2MEK
    2MEK --- ---
    2MEK: Ja jen doplnim, ze ta cena je za dva - kdyby nahodou tu byl nekdo pomalejsi :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RADKUVAVATAR: bohuzel, az od pulky kvetna, ael diky !
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    OTAVA: Nějaká aktuální akce za 12 k: http://www.jaknaletenky.cz/srilanka-11991kc.html
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    OTAVA: u emirates jenom bachy na prestupy. po ceste tam to chce co nejkratsi, Travit celou noc v dubaji je opruz. Pri ceste zpatky to je vicemene jedno =]
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    OTAVA:
    Austrian airlines , Praha - Colombo 16k, 2 prestupy
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    OTAVA: Nedávno byly za 13.000, ale tuším že z Varšavy....
    2MEK
    2MEK --- ---
    OTAVA: Emirates 26.652 CZK
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    radi bychom s pritelkyni leteli nekdy poslednich 14 dnu v breznu a letenky vychazeji tak na 20 na osobu ...

nemate nejaky tip kde by se daly poridit za tech 15 ? (student agency uz je uplne vyzobana)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Ahoj, mám dotaz. Minule jsem letěla přes Dubaj, let vycházel úplně krásně. Teď poletím přes Vídeň a Amman a v Ammanu mám na přestup jen 50 minut. Neletěl jste někdo podobně? Jde mi jen o to, jestli stihnou přehodit zavazadla...
    LUKE
    LUKE --- ---
    Nazdar. Nejdete teď někdo na Srí Lanku? Potřeboval bych tam odtud jednu mastičku s Aloe Vera a tad v Evropě je pochopitelně nesehnatelná :) Kdyžtak do pošty, díky moc!
    VICA
    VICA --- ---
    rád bych se na Srí lanku mrknul tak na 3 týdny, ideálně v druhé polovině března. Ceny letenek jsou teď příjemné - nechtěl by se někdo přidat ? Žena bohužel nemože.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam