WIL_M: No počítej, že v tom nejsou vstupy, vízum, svačinky, suvenýry... Navíc to je v podstatě jen týden.
GOSHEWAN:
Prostě to je dost drahý, ale zas je opravdu výhoda mít to zorganizovaný včetně řidiče - pokud na vlastní organizaci nemáte čas a sílu. Na těch přejezdech a při zjišťování, kudy kam, když máte jen pár dní, se dá jinak ztratit dost času. Taky si pamatuju, jak jsme hodně unavení dorazili o víkendu do Kandy, dva naše předvybraný hotely měly plno a tak jsme tam jezdili s tuktukem furt dokola, ten nás tahal do nějaké strašné díry, takže než jsme našli něco volnýho a slušnýho, to už mi trochu tekly nervy... Zas na svatební cestu dobrej test odolnosti :)) Mně by ale nejvíc vadilo to, že se všechno řeší ve velké skupině a kolem jsou Češi.
Pokud není vaším cílem co nejvíc ušetřit, tak se mi jeví jako nejlepší varianta jet sám s tím, že si na místě najmeš někoho s autem, kdo se o vás bude starat, hodí vás do slušnýho hotelu, veme vás na památky... Turistickej ruch tam živí kotel lidí, oni ví, co a jak. Program si upravíte podle toho, jak se budete cítit a co se vám bude zrovna chtít. A stejně vás to ještě vyjde levnějc.