• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    DARMOSLAP
    DARMOSLAP --- ---
    zdravím, nevíte, jak moc se řeší v online visu adresa pobytu? Napsal jsem jim tam "i dont know yet" a trochu jsem dostal bobky, jestli to vezmou.
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    dik, a jeste teda jen dotaz, jak uz tu nekdo zminoval, ta Arugam bay nebo nekde okolo je teda co se tyka pocasi v klidu na tom prelomu roku? Jen ze sem nekde cetl, ze zrovna moc ne...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    KALKALOID: prespavat na plazi tam v pohode IMHO vubec neni - vzdycky si te nekdo vsimne. I na tech nejopustenejsich plazich se bobcas nejaky ten zvedavy rybar objevi...
    JAYB
    JAYB --- ---
    POcitam, ze ten BUS stavi tady
    https://goo.gl/maps/EwUUVFxwagL2
    a cesta nam trvala tak cca 1,5 h, i kdyz jsme se docela posunovali v podveceni zacpe, nez jsme se dostali z Colomba
    JAYB
    JAYB --- ---
    KALKALOID: Ted v Tangalle, cca tyden dozadu jsme dali za dvoujluzak v hostelu u plaze 2000,- rupek. Ale bylo to pred sezonou a ne v Mirisse.

Jinak jeste k te doprave z letiste (tedy spis NA letiste)- Jeli jsme busem c. 187 z Colomba Fort na Airport (ma to napsany na stite), jizdny nas stalo 125,- Rs na osobu. Busak nas vykopl u krizovatky... ani ne1 km od vstupu na letiste. Ten bus bych rekl jezdi casto, ale nevim jak moc pres noc, ale urcite jede zpatky.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    GNUBLA: diky
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    GNUBLA: Arugam bay? Bylo by to tesne pred zacatkem sezony imo
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    GNUBLA: já bych jel na jih, my byli v Wellamadama v listopadu a to tam sezóna začínala, normálně tam lidé jezdí na Vánoce. Vlny byly tak akorát, žádní lidé a podobně :-)
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    poraďte prosím-kde se dá dobře surfovat v zimě? konkrétně přelom prosince-ledna. děkuju
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    XTALIBAN: žádný permit jsem nepotřebovala, leda semtam drobná kontrola pasu. a bydlení bohužel nedoporučim, adresu jsem si nepoznamenala a stejně to byla taková kobka že bych to ani nedoporučovala. šla jsem do toho jen proto že jsem tam přijela ve tři ráno a nebylo moc z čeho vybírat
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    MARIHAI:
    DRAWER:

je to rok a pul zpet v breznu, tak bych to zas tak tragicky nevidel ;) a pred trema rokama sme bydleli nad cestou za 1.500...
    Kdo hleda imho najde, po nas i za ty nejzluklejsi hnusny pokoje chteli 2.500, za normalni pokoje nechteli jit pod 3.500 ale nakonec sme nasli rozumnyho korena, co nam dal bungalovek za 1600, stacilo ozelet vyhled na more =] bylo to tady nekde: 5.945243,80.459007 =]
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    Mirissa na zacarku zari a platili jsme 2300 za noc
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    MARIHAI: zrovna v mirrisse na pláži ty ceny budou asi někde jinde než 1600 rupek :)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    DJ_RIPPA: to se bojim že bejvalo.. ty ceny šly hodně nahoru
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    KALKALOID: vono to stejne nic nestoji, my sme napr na mirisse na plazi meli pokoj za 1600 rupek, to mas ho*no =]
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    DRAWER: no ja si prave rikal, jestli mam brat nejaky stan a spacak treba, kdyby sme si dali nejaky cestovani, nebo se s tim netahat vubec radsi. Ja holt naposled takle stopoval akorat Marokem, a to uz je holt nejaka doba a zenska stejne bude chtit 4 zdi.
    NICHOLETE
    NICHOLETE --- ---
    DRAWER: a taky krasavci stiri vylezaji po desti
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    KALKALOID: mno, my byli na úplném jihu, a tam bych to venkovní přespávání na pláži moc nedoporučoval, bydleli jsme přímo u pobřeží a občas se kolem baráčků proplazil MR.Jack (dvoumetrový škrtič žlutozelené barvy) občas tam proběhl metrovej leguán a taky pár opic, které můžou ale nemusí být zdravé. Dále je tam fakt hromada komárů když sprchne, takže moskytiéra se hodí.
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    MARIHAI: no ja to beru, ze si tam oddechnu jak od prace tak od neustaleho slaveni, ale zas jsem si rikal, ze klidne se k nejake mezinarodni oslave rad pridam a clovek treba narazi na nejaky zajimavy lidi, i kdyz je mi jasne, ze lokalove treba slaveji zas uplne jiny veci.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    KALKALOID: Ja tam asi na silvestra byl a vubec si nic nepamatuju jak jsme to stravili. Tak nevim jestli to tam vubec mistni slavi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam