Zdravim, tak jsem rano ku svemu prekvapeni a puvodnimu znechuceni objevila ˇesto Bstticaloa=) vcera rano jsem otevrela pruvodce a premyslela, kam z Trincomalee dal, do Jaffny se mi nejak intuitivne nechtelo, tak jsem si rekla, ze se teda vydam smerem na Jih, kdyz uz mam namireno do AB, v pruvodci se psalo o Batticaloa jenom asi ve dvou odstavcich, tak jsem ho brala jenom jako prestupni...naka laguna, no a co=) a tak jsem tam prijela a prekvapilo me teda, ze na autobusaku se me neujal jedinej tuk tukar a o ubytko jsem si musela vylozene rict... Tuk tukar me vozil po hotelich za 3500 rupek a vic..pro me nemozmy, pak me odvezl do hotelu Avonlea Inn na druhy strane mostu a ja nebyla vube nadsena, cena teda super za single room 1500 rupek pevne dana cena=) jsem si myslela, ze jenom prespim a rano vyrazim do AB, vecer teda jeste prochazka k lagune, vecere a prochazka=) rano jsem vstala a nijak moc naladena jsem vysla se sbalenou krosnoj pred pokoj a tam kolo...se zamkem a vizitkou na sedacce, ksem to nejdriv ignorovala, ale nikde v arealu nebyla ani noha a ja potrebovala zaplatit, jsem chtela nechat penize alespon posteli, ale nemela jsem presne, tak jsem si rekla, ze si pujcim kolo a zajedu si rozmenit a vybrat posledni cash, ale jak jsem slapla do pedalu a videla tu krasu kolem laguny, tak jsem si rekla, ze tamhle si zajedu pro snidani...tamhle na moli si ji snim a tamhle na plazi vzadu bych se rada vykoupala...no proste Batticaloa je idealni na cyklo vylet, za par hodin obtjedete obe strany laguny tam a zpatky, doporucila bych jeste na leve strane skoro na zacatku laguny u majaku pujcit si kajak bo slapadlo=) obe strany jsou jenom po rovine a strasne krasny, loni jsem videla spoustu plazi na Jihu, ale dneska jsem videla ty nejhezci, nejdelsi a nejcistsi plaze z cely Sri Lanky ( pech, ze jsem se nemohla jedinkrat v tom dnesnim horku vykoupat, pac je uplnek a pobrezi a laguna byla plna meduz=/ )