• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    rozbalit záhlaví
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    jsou v casa particulara spacaky nebo prikryvky?....nebo si mam vzit svoje?
    JAHODOVE_PYRE: diky
    KOUNI: diky
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    JAHODOVE_PYRE: no to jo, jako treba dalnice bez krajnic a car co oddelujou jizdni pruhy, kde predjizdis konskej povoz :)
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    RAJCHE: viz kouni. Mam zkusenosti jen z cubacarem - meli jsme pujceny hyundai i20 a vychazelo to asi na 50 babek na den. S rezervaci nemam zkusenost ale povetsinou tam auto sezenes. Jinak silnice je samostatna kapitola. Zkratka bud pripravena na vsechno :)
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    RAJCHE: my jsme jednou pujcovali v Barcelu na Varaderu a bylo to docela napaleny, ale myslim, ze tam pujcuje auta asi jenom Cubacar, coz je statni podnik, kterej bude mit ceny asi vsude stejny. Pujcovali jsme dodavku a no problem, takze myslim, ze na miste staci...
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    jak je to s autopujcovnama na Kube? Mate nekdo zkusenost? Je lepsi bookovat predem pres net nebo az na miste? (pujceni cca 2tejdny)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    KOUNI:
    KRTEK4: díky dík, se mi nabídl kubánec, že mě bude učit, ale něco se mi na jeho projevu nezdálo:))
    KRTEK4
    KRTEK4 --- ---
    FEFERONIE: zní to legračně asi jako čeština s takovým tím cikánským přízvukem:)
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    FEFERONIE: neni to tak hrozny :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    prosím pěkně jak moc se liší kubánská špánina od té španělské?:)
    MINIBUBBLE
    MINIBUBBLE --- ---
    TOOM: neni to primo certifikat, ale kolky a takovy papirky znaceny, jsou tam.. mam tu tusim 3 krabice COHIBA ESPLENDIDOS A 1x COHIBA ROBUSTOS, kdyžtak pošta pls
    TOOM
    TOOM --- ---
    MINIBUBBLE: Dávaj k tomu nějakej certifikát neotak? Mohlo by jich být víc?
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    MINIBUBBLE: aha ... budu ti teda veir ;)
    MINIBUBBLE
    MINIBUBBLE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: mam tam rodinu, jsou pravé
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    MINIBUBBLE: koupeno tam za tim tradicnim obchodem ? od kluku z ulice ?:)
    MINIBUBBLE
    MINIBUBBLE --- ---
    sorry za spam, opet prodam krabici COHIBA ESPLENDIDOS, cca za 4000 Kč, v obchodě 16 000, pravá, koupeno Cuba Havana...

RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    VERU_: a mas to :)
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    VERU_: urcite euro cash, nani tam moc bankomatu a vlastne ani nevim jak tam fungujou, jeste jsem nezkousela, ale snad minimalne v bance by se melo dat vybrat z uctu..
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    urcite euro, dolary ti smeni, ale normalni kurz jeste ponizi. myslim, ze mi davali 0,85 CUC za 1 dolar, pritom kurz byl opacny. Nemaj amiky radi
    KRTEK4
    KRTEK4 --- ---
    VERU_: euro, cash
    VERU_
    VERU_ --- ---
    co sebou vzit za platidlo na kubu? euro? dolar? nektere zdroje napovidaji ze jedine euro, ze dolary tam neni jednoduche smenit,,,, nekdo zas povidal ze naopak je vyhodnejsi vzit sebou dolary, ze ty tam berou stejnym kurzem jako eura...tak ted babo rad.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Nekdo na Kube mezi 18.2 - 9.3.2011?
    NECRON
    NECRON --- ---
    Na Kubě se zřítilo letadlo se 68 lidmi, mezi nimi bylo deset Evropanů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/216005-na-kube-se-zritilo-letadlo-se-68-lidmi-mezi-nimi-bylo-deset-evropanu.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam