• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    SUNY
    SUNY --- ---
    to chce fotky, Suzanne! :)
    Já měla včera kubánský rum, sice na mě moc silný, ale dobrý :)
    SUZANNE
    SUZANNE --- ---
    Kuba byla úžasná, nikdy nezapomenu na ty bílý pláže...snad se tam ještě někdy podívam:)
    CODE
    CODE --- ---
    PATRICYO
    PATRICYO --- ---
    RAJCHE: super fotky ;-)
    SUNY
    SUNY --- ---
    Já chci taky na Kubu! Kamarádka mě láká už rok, ale dala jsem letos přednost NY, teď nevím, jestli to nebyla chyba :)

Při pomyšlení na kubánce, havanu, doutníky a rum si tak trochu říkám, že jsem nezvolila správně :))
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    KOUNI: dik
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    RAJCHE: pecka!
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Rad bych se podelil o nejaky fotky:
    Chetta: ©uban ®evolution
    http://chetta.daportfolio.com/
    VERU_
    VERU_ --- ---
    jo, uz chapu nazev tehle diskuze.... jen bych dodala jedno: bananky :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    HAVRAN_PIRKO: na kube nam bylo receno ze se to nak zvlast neresi, ale v cechach na rekli ze muzes mit litr alkoholu na hlavu. ja mel v kufru 8 lahví...zaplatil jsem za to po celkovem secteni blby 2 stovky,toby mi ani nak nevadilo ale ta doba kterou jim to trvalo byla k nastvani!
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    PPNEKK: ale tak toho jsi mel asi vic, ne? tam je nejaky povoleny limit na osobu, preci...:-)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    v praze nas hned chytli celnici a musel sem nechat proclít alkohol:D
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    MINIBUBBLE: tydle jsem tam taky kupoval pres naseho delegata:)
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    JAHODOVE_PYRE: no ona je pohostinnost a pohostinnost, nam takto taky na plazi udelali nejakou rybu, nebylo to moc dobre, nakrmila jsem par psiku, a jeste chteli nejake penize, ze koukali, aby nam nekdo neukradl motorky...
    HAVRAN_PIRKO
    HAVRAN_PIRKO --- ---
    ja bych na vyber z ATM nespolehala, taky jsme meli dost problem z toho bankomatu neco vydolovat, mam pocit, ze se nam to nakonec nepodarilo...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    RAJCHE: pitlacku si z domova klidne vem, nebo takovej ten malej proutek s navijackem. to ti nezabere moc mista. Ale s rybama je to takovy ruzny. Koralovy rybky asi nema cenu chytat... na lodi, dal od more jsem nikdy nebyl, ale spousta dobrej ryb asi bude v karibiku.
    Btw. doporucuju zajet do nejaky odlehlejsi oblasti - my jsme byli pod Santiago de Cuba na takovy plazi, celej den jsme se cachtali, spolu s nami tam plaz sdilela domaci zviratka :) Odpoledne nam se k nam od primo od more vydal chapik a nabidla nam 2 obri langusty, 4 mensi + ze nam udela rejzicku s fazolema, rajcata a pivko to vsechno pro 6 lidi - asi 40 cucu :)) nadhera. a pak jeste krabice doutniku za 25 cucu.
    Neboj se vyuzit pohostinnosti mistnich :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Jak je to na Kube s repelentama...ma ceny se zasobovat?
    A jak s rybarskym vybavenim, da se tam nekde sehnat za rozumnou cenu?
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    VERU_: to bude nejaka fama podle me
    VERU_
    VERU_ --- ---
    JAHODOVE_PYRE: vsak jo ale KRTEK4 psal ze pri smene z KANADSKYCH dolaru si nestrhavaji poplatek a ze vubec vychazeji vyhodneji,,,,tak me zajima jestli to jeste plati...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    VERU_: ????? CUC je CUBANSKY DOLAR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam