• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MANICCAKuba - perla Karibiku...rum, doutniky, revoluce
    MEX
    MEX --- ---
    zahlíd sem na letušce nějakou za 17 000 ale už ji nevidím ,, hledej každých 5 hodin ,)
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    YAPHET: ok diky za info, zkusim vydrzet, jestli se navyskytne nejaka akce na letenky, ale radeji zu bych je mel...
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    YAPHET:
    Pivo! jiz brzy!
    YAPHET
    YAPHET --- ---
    ENDREW: Za 21 800,- CZK přes Student agency, na Skyscanneru obdobný ceny, jen asi chtějí příplatek za platbu kartou (což SA nechce). Jenže já musim (kvůli práci) odlétat a přilétat v téměř přesně stanovený dny, pokud jseš flexibilnější, tak to bude asi o něco levnější.
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    YAPHET: Cau planujem navstivit 'kubu zhruba ve stenem terminu a hledame letenky. Muzu se zeptat za Kolik jsi poridila'?
    YAPHET
    YAPHET --- ---
    To MEX: Díky !!

Ještě dotaz, platnost pasu mi končí v květnu 2016, na Kubě budu od půlky prosince 2015 do půlky ledna 2016. Nebude to problém pro vydání turistické karty (myslím konec platnosti pasu za méně jak 6 měsíců po plánovaném odletu) ?
    MEX
    MEX --- ---
    YAPHET: a ano kontrolují.
    MEX
    MEX --- ---
    YAPHET: B stačí
    YAPHET
    YAPHET --- ---
    Zdravim, nevíte někdo, jestli je nutný na Kubě mít pro jízdu na motorce řidičák na moto ? Mám jenom B. Kontrolují to nějak ? Díky !
    MEX
    MEX --- ---
    Top fotky Kuby:

Unseen Cuba: First aerial photographs reveal island's spectacular beauty
    http://www.ibtimes.co.uk/...-cuba-first-aerial-photographs-reveal-islands-spectacular-beauty-1501542
    MEX
    MEX --- ---
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    MEX: už si jel? Jel bych.. I bych mohl něco zaplatit..
    MEX
    MEX --- ---
    Krásně zpracovaný dokument o Kubě.

Země a města světa II.: Kuba v rytmu salsy — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/.../10393314574-zeme-a-mesta-sveta-ii/212382553610017-kuba-v-rytmu-salsy
    MEX
    MEX --- ---
    R3S3T: Ahoj ,, ozvi se mi na 777 24 00 66 ,,, letos pojedu na kubu potřetí.
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    chtel bych poslat rodice na Kubu , darek k 70. , mate s tim nejakou zkusenost ? optimalni cesta , za kolik a tak ? diky
    MEX
    MEX --- ---
    Starou káru ti půjčí leda s řidičem.
    NOEK
    NOEK --- ---
    to jo, ale s taxikářem to není vono, ne .)) takhle jedeš, kára jako blázen, rumy na zadním sedadle, holky na předním a nebo vobráceně, nebo dohromady...
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    KOUNI: v tydenim lihovem opojeni na Varaderu jsem si pak stopoval taxiky treba jen na 300m pac se mi ten ci tamten taxik proste natolik libil ze jsem se musel svest :)
    KOUNI
    KOUNI --- ---
    ANGLAN: no to urcite vyjde levnejc, jezdej tam normalne jako taxiky... jela jsem s tim nekolikrat, jednou jsme dokonce ani rano neprisly na to co ze za karu nas to vezlo domu, kdyz nas tam jelo asi 7, njn rum dela svy :-)
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    NOEK: to bude podle me lepsi si stopnout libovolnou starou ameriku jako taxik a vyjde ti to mozna jeste levnejc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam