CUCHULAIN: Hledej na wiki. Dá se tam imporotovat běžně používaný formát vcf (nevim jestli to tvůj telefon umí třeba přes pc suite, pro symbian existuje program backup contacts, bkup contacts nebo tak), nebo ideálně když se ti vejdou kontakty na simku, ale to asi málokomu. Používá to stejnou databázi jako... eeee... já nevim jakej program, možná Evolution, ale nejsem si jistej a na netu je návod na import.
SATAI: Nebyl bych tam optimistický, opravdu to umí? Myslím, že openmoko má v tomhle dost co dohánět ještě.
Jinak každému doporučuji fórum ohin.cz/openmoko , kde najdete zapáůené čechy včetně mě i odkaz na jabber konferenci - tu vám z hlavy neřeknu, jsem teď v Irsku v host family na kompu desetiletý holčičky, jejíž parental lock mě na to fórum z nějakýho důvodu nepustí:).
Osobně můžu říct, že se používat dá jentaktak, spíše se do toho stavu pomalu dostává. Používám ho ale jako GPS, a na hraní Openttd (a místy Kobo Deluxe) a obojí zvládá, což mi připomíná že ten problém s SD kartou nějak rušící GPS není třeba řešit zásahem do hardwaru, ale stačí softwarový fix, který minimálně ve FSO už je (ale jinak FSO nedoporučuju, mám ho tu jen proto že před odjezdem byl ve 2007.2 bug který znemožňoval použití usb (resp. bylo třeba doinstalovat ovladač, na což je potřeba net, ten bez usb nemám-wifi doma není- nebo nahrát ovladač a potřebné knihovny na sd, na což nebyl čas) a ASU nebylo k dispozici.