• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIMAMPLIFIER WALLS
    auditko zaměřené na fotky zesilovačů, splitterů, kompresorů a podobných mašinek spojených do sebe tvořících srdce celé aparatury...
    rozbalit záhlaví
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    FEDY: nevim no, ja za tim vidim dalsi prodejce s teplou vodou... kdyz je to tak dobry tak proc jsem to nikde nikdy na zadny stagi nevidel ? (nemyslim freeparty :)) )
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    FEDY: TY kraaavvvooo!!TAk to je megamasakr!!!(((: Jeste jedna otazka, kolik to melo zhruba vykon???To muselo hrat jak svine, i kdyz stredovy aplikace uprostred stadionu nejsou uplne jednoduchy..Chapu ty dolby procesory...To musel bejt slusnej zazitek!!
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    FEDY: :-O...celkova porizovaci cena asi neuveritelna ;)
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    A do ceho to prali fotku nemate??BY me zajimalo kde se takhle brutalni vykon spotrebovaval...
    FEDY
    FEDY --- ---
    HONCKA: parada ;-) ale to jak je to modularni je hezke...
    FEDY
    FEDY --- ---
    GORA32: jj, vzhled je ponekud "trendy cool" :-)

HONCKA
    HONCKA --- ---
    FEDY: na ebay je za $5500
    GORA32
    GORA32 --- ---
    FEDY: jj je to tento :) ... prijde mi ze tvurci hodne vsadili na "bombasticky" vzhled ... nudna krabice asi nebyla dost IN
    FEDY
    FEDY --- ---
    FEDY
    FEDY --- ---
    GORA32: ona ta fotka nejni cela - tech 106ks zesiku bych chtel videt. ten DSP mi nic nerika... ale vyzdvihoval ho i nekdo na tom foru, kde jsem to nasel. pry tam jsou nekde v racku celkem 4ks
    GORA32
    GORA32 --- ---
    FEDY: pekna hromada a koukam v levo procesor dolby Lake :)
    FEDY
    FEDY --- ---
    FEDY: 106 x Outline T9`s ( that`s a Powersoft K10 re-badged...) here`s a few being set-up..They`ll be running 148 Outline Butterfly Hi`s and 64 x 218`s.!!!!
    FEDY
    FEDY --- ---

ZMAR
    ZMAR --- ---
    QYDO: no jasne;) udelali sme banku ve jmenu systemu;D.. Nn, je to v meetfactory co si tam poridili docela nedavno... zatim sem nemel moznost slyset ale asi parada.. maj tam tusim 8 EAW basaku a nadtim jak jinak nez linearray...
    QYDO
    QYDO --- ---
    TOMEEK: to bylo jen takove pratelske popruzeni :)
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    QYDO: poznavam Meet Factory..?
    QYDO
    QYDO --- ---
    ZMAR: to je vase novy jo?
    ZMAR
    ZMAR --- ---
    sorry za kvalitu, mobil no....
    8x ISA 1350
    2x EAW UX8800
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    S45: jeste zes tam udelal ty popisky :D
    S45
    S45 --- ---
    FEDY: myslim, ze dnes uz by jsme asi Tapco nekoupili, ale presne jak rika PS4S, na to co zazily, se docela divime, jak drzi (a i tlaci)....a drzi uz nekolik let, tak za tech dalsich nekolik dame vedet;).....a jak rika BABB, je to okoply RMXko...ted pred tim mejdanem jsem to mel vsechno otevreny a vyfoukaval jsem z toho bordel a osuleny to moc neni...naopak jsem si rikal, ze si docela kluci dali zalezet...tady pro ilustraci...

Tapco, QSC, Behringer
    FEDY
    FEDY --- ---
    ok, uz mlcim ;-) sami mame RMXka :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam