• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIMAMPLIFIER WALLS
    auditko zaměřené na fotky zesilovačů, splitterů, kompresorů a podobných mašinek spojených do sebe tvořících srdce celé aparatury...
    rozbalit záhlaví
    WTK
    WTK --- ---
    PANIKA: spis prikon a vykon
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BATT: to bylo imho jen zmatenim pojmu, v postavte si soundsystem to mas na nastence, on je vykon a vykon...
    BATT
    BATT --- ---
    GREENY: jo chapu dik za objasnění. Já jen že sem se na tohle téma dohadoval s jednim elektrikářem a ten mi tvrdil že nic takovýho neni možný.
    GREENY
    GREENY --- ---
    BATT: ale prosimte :)
    Při beznem provozu hubednim signalem bere zesilovac hrajici na "maximalni hlasitost" 1/8 plného vykonu, viz:
    http://www.prodance.cz/files/dl/1/546/Proudovy_odber_pri_230V.pdf

BATT
    BATT --- ---
    GREENY: Já teda nevim jak se to počítá a budu rád když mi to někdo vysvětlí ale podle vzorce P = 3 * U * I = 44kw. A to je příkon. To byli zesilovače na čtvrtku?
    GREENY
    GREENY --- ---
    LAKSYMO: vis jak to je, to se tezko urcuje, proved sem rychlej soucet vykonu zesiku, to je 115 800W :)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    GREENY: takova jesteri otazk.. kolik to bylo kw?

Btw 64A je silenost :))
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    GREENY: jj, myslel jsem jen zvuk
    GREENY
    GREENY --- ---
    BABB: pff, lidi co vedi co z toho de vyždímat za mnou neustale chodili proc to hraje tak potichu :D
    Je to pohoda hrat na pul plynu, aparat ma diky rezerve vetsi dynmaiku a celkove mensi zkresleni :)

BANANABOY: jo, kabel 64A, ale uz je ciste jenom na zvuk (s 80A hlavnim jisticem btw)
    Na svetla další 2x64A k tomu :))
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    GREENY: :D . btw pobere to ještě 64A kabel nebo už jedete víc ?
    BABB
    BABB --- ---
    Jste šílenci, tohle musí chlapům urvat koule a holkám roztrhat rodidla... konec evoluce!
    GREENY
    GREENY --- ---
    BANANABOY: hehe, to je to co zajima kazdyho :)))))
    Sou tam i Class A zejo..
    Ja sem chtěl v ty zdi co nejmíň druhu basovejch konstrukci, s tim ze ty nase turba mam s DWC sbh uz hodne dobře sladeny a i mam pomerne vychytanej setup k tomu na class A co maj FDM, takze pro me bylo nejjednodussi pridat ty, protože je maj i porůznu kamaradi... Ladeni mi zabralo asi dve hodiny, ale s výsledkem sem byl letos snad poprave celkem spokojenej, kolbenka byla pro me vždycky zvukove za trest...

Tedy 16x fdm, 8x T2B, 12x TH3, 8x Kenyl :)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    GREENY: kdo ma tolik tech MT18 ?
    GREENY
    GREENY --- ---
    Ja vim, furt to samy :)))
    Ale ne zas tak uplne .]

WC8
    Tohle: (SWAMP+FDM+DWC+T2B support)

Sem:
    WTK
    WTK --- ---
    GUISSEPPEK: cronik, entropic a jeste trochu tsunami a fdm.)
    GUISSEPPEK
    GUISSEPPEK --- ---
    MATHY: co je tohle za seskupení ?
    GUISSEPPEK
    GUISSEPPEK --- ---
    13PANACEK: moc hezký...dwc-swamp a ?
    MATHY
    MATHY --- ---

13PANACEK
    13PANACEK --- ---

CHIEF
    CHIEF --- ---
    FEDY: s tímhle vzhledem a výkonem to tipuju na nějakou super sonickou zbraň :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam