• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROMETHEACROSSING BORDERS - dvojjazyčné partnerství, aneb jak spolu mluvíte?
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    nevím jestli jste to už tady neřešili, ale jakých národností jsou vaše drahé polovičky? Někdo zkušenost s francouzem?? :))
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    ja bych se taky sesla, dat nam druhou sanci :)
    ale ted az do 13.cervence nejsem v cechach

LAURA: dokdy mas byt 2v1?
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    LAURA: na tu adresu bych si dala opravdu pozor, delaji namatkove kontroly a ceska cizinecka policie, specialne ta prazska, je extremne neprijemna.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    LAURA: ale po dobu vyřizování dostáváš nějaký dočasný víza na dva měsíce, takže to neni tak, že by se muselo vycestovat..
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    LAURA: ne, tohle je to samý...přechodný pobyt pro příšlušníky členů EU...taky jsme čekali že to bude rychlejší...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    jestli budete ještě dělat ten sraz ráda se přidám! :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    LAURA: no a o jaké vízum se tedy jedná?
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    LAURA: my byli a ve finále to bylo fajn..i když ta atmosféra je tam hrozná, ale pani si nás vzala po jednom dovnitř a ptala se jak sme trávili vánoce, co sme dostali, jakou máme barvu pokoje, jak žijem a tak.. na mojí a jeho rodinu.. můj drahý měl hrozný hlášky, tak byla celkem vysmátá.. asi dva měsíce na to nám přišli dva nabouchaný chlapy v koženejch bundách domu... v podstatě ani nemohli dál, ale já je pozvala.. koukli jen na obejvák, drahý ani nebyl doma.. a v pohodě...žádali sme o dva roky a za další měsíce nám přišel dopis a dostali sme pas na pět let... ale sme asi jedni s těch hodně šťastnejch, páč né každýmu to vyjde.. je to proces cca na půl roku..
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    zkus vyfiltrovat
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    LAURA: uz to tu nekdo resil, a myslim, ze je to docela trauma
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    DEADSLUT: tak to asi nebude kultuni sok, ale na psychouse
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    CROSS:
    SARAJ:
    LAURA:
    ja jsem tu v ten ctvrtek psala otazku, jestli to teda plati, a asi 10 lidi si to precetlo, a nikdo na to nenapsal ani bú
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ANEZAK397:
    BAARKA: on tu zustat chce, praci ma dobrou a do svedska se rozhodne vracet nechce. ale ma velky stesti, ze ta jeho pritelkyne predtim zila tri roky v parizi a tak ma vetsi pochopeni, ja bych na to uz asi nemela...on moc nezvlada pracovat se svymi emocemi, neuvedomuje si, proc se citi tak mizerne, a ma tendence svou drahou budit ve dve rano, kdyz ozralej prijde z hospody, a hulakat na ni, ze ona stejne ma radsi svyho zkurvenyho cokla a svoje zasrany kamarady nez jeho, a podobny excesy...a pritom jinak jim to funguje moc pekne.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    ANEZAK397: a kdepak si??
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    DEADSLUT: Ja myslim, ze psycholog nemusi byt vubec spatny napad. Nekdo to snasi lip, ale stres to je a obrovsky a muze fungovat i jako spoustec nejakeho psychickeho problemu.
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    Me teda hrabalo hodne dlouho, asi tak rok a pul, kdy jsem si myslela, ze to moc dlouho nevydrzim. Moc mi pomohlo spratelit se s Cechama (podporujeme se spis pozitivne a pomahame si) a jezdit casto do Prahy, ale ne zase moc casto. Tak trikrat za rok je optimalni. Ted uz to zvladam lip, i kdyz 100pro to nikdy nebude, je to takova latentni nervoza neustale byt nekde cizinec :D
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    PROMETHEA: a tohle nepomaha..! ja jsem tady mela spriznenou cesku a akorat se podporujete v negativnim mysleni. chce to jineho cizince..
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    DEADSLUT: ja momemntakne ziju v UK a taky mi jebe a to jsem tu teprve 4 mesice...pritel, ktery je anglican, je taky novy v manchesteru, nemame tu nikoho, zadny kamose a je to tu osklivy..nemuzu najit praci, co bych chtela delat, tak tu delam za min, mzdu nekde kde vubec byt nechci..na moc dlouho to nevidim.

podle me to neni o psychoterapeutivi, ale o tom, kde se citis dobre, ja se tady treba dobre necitim, loni jsem byla na islandu a tam bych se klidne odstehovala na porad. Ale UK nee!!

podle me by se meli oba domlovit na nejake jine zemi..
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PROMETHEA:
    CROSS: tam ta laura byla teda sama?
    CROSS
    CROSS --- ---
    mely jste se sejit tri a dve se omlouvaji? :-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam