• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMOPRAÚstav dálného východu
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    nevíte,kdy se bude konat zápočet z MDV?
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    ALDARION: na mysleni dalneho vychodu nam o nem prednasel robin heřman.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Mimochodem, neví vzácné panstvo o někom, kdo by se u nás zabýval studiem šintó? Z hlediska kulturní antropologie, religionistiky, prakticky z jakéhokoli... Chtěl bych se na něj podívat trochu podrobněji a chtěl bych s někým konzultovat jaké knihy jsou dobré, čí pohledy jsou zajímavá a tak podobně - ale vypadá to, že tu snad nikdo takový není?
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    Nemáte někdo prosím zápisky z myšlení DV?

díky moc
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Jo, vsichni si pochvaluji bud Treteru (naucis se to z 1 knizky) nebo Halika - neb je docela zabavne na ty prednasky chodit (takze nevim, jak by tam proslo nechodit na prednasky vubec a jit jen na zkousku). Na Kratochvila jsem slysel pochvalne komentare jen od lidi, ktere filosofie zajimala...
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    TURBULENT: díky za tipy..
    budeš pokračovat v sinologii či si necháš jen japponštinu?
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    PENDREK: souhlas, spoluzacka si Halika taky pochvalovala:-) Ja jsem byla u Tretery a bylo to celkem v pohode.
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    jak tretera, tak halik jsou povazovani za nejvetsi davace. neslysel jsem, ze by halik kdy koho vyhodil. u tretery je vyhoda ta, ze staci precist tu jeho knihu, ktera je ctiva a prehledna, a nemusis chodit na prednasky. nejzajimavejsi bude asi kratochvil.
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    No já rozhodně:) Možná tak u Schifferové:)
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    tretera prý dá na výstřih a sukni...budeš bodovat..))
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Díky, Halíka škrtám.

Nějaké další info?
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    Halík se obecně nedoporučuje vzhledem k jeho přísnosti...
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Nabídka kursů filozofie pro společný základ všech studentů filozofické fakulty. Moc netuším, co si vybrat, přijde mi to všechno hrozný, nemám filozofii rád. Máte někdo s těmi profesory nějaké zkušenosti? Každý kurs má taky jinak řešenou zkoušku, což mi přijde taky podstatný.

Filosofie náboženství (I-II) Halík, T.
    Úvod do teorie poznání Kouba, Petr
    Uvedení k filosofii Kratochvíl, Z.
    Obraz člověka ve filosofii 20. století Němec, V.
    Vybrané kapitoly z dějin filosofie Schifferová, V.
    Dějiny filosofie Tretera, I.
    Estetika v kontextu filosofie Zuska, V.
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    Ja jsem taky pro, nekam po zapise zajit, ale jak vas poznam? :-)
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    Jinak pro ty,kdo si toho nevšiml..(já až dneska ráno),
    tak je vypsaný rozvrh 08/09

BUG
    BUG --- ---
    inzerce:
    shanim nekoho, kdo dokaze do vietnamstiny prelozit nasledujici napis:
    zamykejte na noc dum (vcetne packy nahore na dverich) , chodi sem narkomani a ohrozuji tim zdravi nas vsech
    reknete si cenu:-)
    MOTHER_ENVY
    MOTHER_ENVY --- ---
    AMOPRA: No to teda. A vzhledem k tomu, že jsem zatím neměla ani den volna, tak mě to mrzí dvojnásob.
    VOJTAPITRA: Díky za info. To je dobře, že je to v jednom termnu, alespoň tam nebudu muset lízt na zápis dvakrát.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    souhlas,můžeme...
    sakra,nám se ty prázdniny ale krátí..
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Tak jsem konečně na netu našel přesný údaje k zápisu. Je to v hlavní budově fakulty a koreanistika, mongolistika, sinologie a japonská studia mají společný termín. Úterý 9. září, místnost 301, čas 11:30.

Mohli bychom potom někam zajít, když se dá do kupy aspoň pár lidí. Já si stejně budu brát dovolenou na celý den, takže domů spěchat nebudu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam