VERONIKA22: No to máš pravdu! Za dobrotu na žebrotu!
No, a smetanu ve stavu vyšlehaném. Měli jsme ovo salát a na něm 33% šlehačku. Máti nenapadlo nic lepšího, než mu jí dát do pusy pomalu cenou lžičku! Kurňa já ji zepsula jak malého fagana. Mě určitě nebude vadit, když mi někdo bude krmit dítě, ale po dotazu, zda-li může a čím! Jablíčko klidně, pomeranč až bude větší, ale smetanu v necelých 7mi měsících..asi vítr Máchale(((
No a tchýně a její trable jsou na dýl. Měla totálně jeblou kolegini v práci(v mateřské školce). Ta je teda stále jeblá, má posudek od psychiatra. Ale to je trochu mimo, aby jste věděly. Každopádně, po několika scénách, kdy ji dvakrát málem vypadlo dítě z okna, zliskala vřeštícího kluka, po obědě, kdy se spí naprosto nezvládala zkrotit žádné z 8mi dětí, které měla na starost, jedno chtělo pořád na záchod, ignorace a nakonec ho počůraného sjela že jak si to dovoluje, že půjde domů v mokrém! Dále po dětech řvala, neměla u dětí žádnou autoritu ani respekt, ten si spíš vynucovala. No, po několika stížnostech u ředitělky se máti nasrala a několik jejich výztupů nahrála na mobil a posléze dala jako důkaz na školní poradě, kde už byla pro onu p. Mařku nacgystaná výpověď. Těsně před tím, než jí ředitelka oslovila sama vyztoupila a všem rozdala archy papíru s bodama, v níchž uváděla to, co dělala ona, jen to hodila na matku. Všichni na ní tlemili, co dělá, páč všichni věděli, že ona je viník, ale ona nedbaje ostudy si mlela svoje. No, výpověď, kterou jí dávala říďa do ruky nevzala a na druhý den se hodila marod. Od té doby bylo do školky anonymně voláno a oznamováno, že matka týrá děti a že tam pošlou inspekci. Pak dokonce volala dcera p.Mařky na mobil i máti a vyhrožovala. No a od té doby se to stupňuje, jako že muž p. Mařky si jí několikrát odplivl na nohy, dcera p. Mařky má 8letého syna, který jí skoro kopl do psa a dcera nadále vyhrožovala do ku**v a p**í, atd atd. Ředitelka školy už byla na městském úřadě na odboru školství, aby si tam na p.Mařku dali pozor, s tím, že na ni mají u právníka důkazy(máti a říďa se radily s právníkem, co mají dělat), že je opravdu této práce nezpůsobilá.
No a máti teď má strach, že jí někdy někdo napadne, nebo že jí někdo oddělá psa a vůbec. Je to na palici žejo. Právníci radí vytrvat a všechno i maličkosti hlásit na policii a vyčkávat. Páč existuje takový jeden NAPROSTO TRAPNÝ ZÁKON, ve kterém se hovoří o tom, že když někoho křivě obviníte z něčeho, co je třeba pravda a obviněný to popře a vy to nedokážete, jste souzeni vy! takže paráda. Matce jednou ujedou nervy, až synáček dcery kopne do psa, zliská ho a oni ji obviní z napadení, ublížení na zdraví z trvalými následky..paráda, co?!
No a teď dokonce i můj začal bobkovat, že ještě hrozí, aby ta pí*a zjistila, jak vypadám já, malý a začla nám házet hovna do kočárku. Holky, jako, nemát co závidět!!!!! =(