Nevim no, lidi v Hue mi osobne prisli dost zkazeni turismem. Citadela je sice super, ale kdyz na me na kazdem kroku nekdo 10x vola motobike, tak to nemusim a radsi to zkouknu a mizim. S atmosferou Vietnamu to podle me nema co delat. To same v kralovskych hrobkach. Je to krasne, ale promackavat se davem belochu s fotakama neni nic co by me dlouho bavilo a zajimalo. Mistni atmosferu si takhle nepredstavuju. Krejcovske dilny jsou v kazdem meste a lide mimo turisticke centra jsou mnohem pratelstejsi, kazdy te zdravi kazdy by si povidal.
Pres Da nang jsme prejeli do Kon Tum a ta zmena byla znat. Deti na vas volaji, kazdy se na vas usmiva. Typek u stanku s polivkou si sedne a kouka jestli delate pri jidle vse dobre pripadne vam s radosti vse ukaze. Vylet do domorodych vesnicek okolo Kon Thumu taky super. Pujceni motorky 100kc na den a legrace velika. Taky jsme zasli na misti Karaoke, chvili jsme nechapali ale pak velka legrace, po ceste na hotel jsme si zvedli potenci domaci palenkou s kobrou, mistni umelec nam hral na kytaru a vypravel o cem hraje, jako bonus jsme zdlobli par varenych vejci, coz po oklepani byla vlastne mala kureci embrya. Tohle mi osobne prijde jako atmosfera Vietnamu, nejsem holt extremni pamatkar.
Tedka zrovna sedim v kavarne v Buoan Mu Thot. Dva dny jsme stravili v parku Yok Don, tam nas varovali ze neuvidime zadne zvire a hned 5 minut po startu nas napadla kobra ;) Zitra pronajmeme opet motorky a jedeme na vodopady v okoli a pak vecer kdyz to stihnem do Nha Trangu.