ja si taky myslím že 40 tisíc za 3 týdny pomalu nemáš šanci utratit za normální cestování - to si tam pomalu za ty prachy můžeš koupit hospodu...:D, já sem tam utratil za měsic pobytu cca 12.000 Kč a to sem to projel celé po zemi - od čínských hranic do Hanoje, pak Sapa, pak Cat Ba island a pak směrem dolů do Saigonu po zemi a zpět letadlem do Haj Phongu a zpátky do Číny - bydlení stále na hotelu, všechno stravování v restauracích, mrtě suvenýrů jsem si koupil, výlety na loď a na šnorchlování, pomalu každý den kalba v hospodě, půjčoval jsem si surfa a platil 3x lekce surfingu a ještě jsem dával 4x potápění (licenci jsem již měl z Egypta, ale stejně ji nikde nechtěli vidět) a to vše se vším všudy za 12.000 Kč v roce 2010 - imho ceny tam nebudou moc jiné..ale taky jsem dost smlouval, bez smlouvání bych tam klidně nechal 20.000 až 25.000. Jak vidí bělocha, hned cenu násobí 5x někdy až 10x. Když se tě vietnamci budou ptát jak dlouho jsi ve Vietnamu, řekni už tam seš měsíc a je to tvoje 6tá návštěva - jak řekneš, že tam seš poprvé a druhej den, tak jim dáš najevo, že seš zelenáč a nemáš páru, jaké jsou tam ceny a budou tě chtít brutálně natáhnout....;) enjoy